02 / 05 / 2024

E7 grup Fikirtepe projesi nerede

E7 grup Fikirtepe projesi nerede

E-7 Fikirtepe projesinin adı ne olacak? E-7 Grup Fikirtepe'de hangi tip konutlar bulunacak? E7, Fikirtepe’de kaç proje hayata geçirecek? Konutların metrekare aralığı ne olacak? E7 Yapı Ortağı Bülent Selimoğlu’ndan Emlakkulisi.com’a özel açıklamalar...

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Fikirtepe'deki dönüşüm dünyaya örnek oluyor!

Pana Yapı İnşaat’ın Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, 17 Ağustos Marmara depreminin 17. yıldönümünde kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe ile ilgili açıklamalar yaptı.

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Grup Fikirtepe’de kentsel dönüşüme girdi!

Yiğit Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önde Yiğit ise Etiler ve Gazisomanpaşa’da da konut projeleri planladıklarını ifade etti. Diyarbakır kökenli bu 2 şirketin, bu şehirde de konut geliştirebilecekleri belirtildi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Grup Fikirtepe için güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Grup, Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm için güçlerini birleştirdi. 30 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede toplam inşaat alanı 165 bin metrekareyi kapsıyor.

Yiğit Grup ve Sinanlı Yapı'dan Fikirtepe birliği!

SİNANLI Yapı ve Yiğit Grup, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için bir araya geldi. Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı, Fikirtepe’de 30 bin metrekare alanın dönüşümü için 2012 yılından bu yana çalıştıklarını söyledi.

Sinanlı Yapı ile Yiğit Grup Fikirtepe projesi için birleşti!

Sinanlı Yapı ile Yiğit Grup, Fikirtepe projesi için güç birliği yaptı. Bölgede 300 milyon TL yatırım yapacak olan ortaklık 1.100 konut üretmeyi hedefliyor.

Sinanlı-Yiğit Grup Fikirtepe Maritaş adasında son durum!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş adasında son durum ne? Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı'nın açıklamaları şöyle:

Ortadoğu Grup Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Ortadoğu Grup Eyüp, Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Şirket bu projeler için toplamda 220 milyon liralık yatırım yapacak.

Ortadoğu Grup'tan kentsel dönüşüme 220 milyon liralık yatırım!

Ortadoğu Grup Eyüp, Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Şirket bu projeler için toplamda 220 milyon liralık yatırım yapacak.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Eminevim Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Elbirliği işletme modeliyle on binlerce aileyi ev sahibi yapan Emin Grup şirketlerinden olan Eminevim, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesiyle yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

E7 grup Fikirtepe projesi nerede Haberi

E7 grup Fikirtepe projesi nerede


E-7 Grup Fikirtepe projesinden ilk detaylar geldi. E-7 Grup Fikirtepe’de üç ada üzerine iki proje gerçekleştirecek. 

Bunlardan ilki Fikirtepe’nin Salı Pazarı’na yakın olan kısmındaki 1353-1354-1355-1371 parsellerdeki alanda ticaret ve konut projesi şeklinde olacak. Diğeri ise Tepe Camii’nin yakınındaki alanda sadece konut projesi hayata geçirilecek.





E-Yapı Ortağı Bülent Selimoğlu, Emlakkulisi.com’a yaptığı özel açıklamada her iki projeye de aynı anda başlanacağını ve iki projedeki konut tiplerinin nasıl olacağını söyledi. İşte E-7 Fikirtepe projesinden detaylar…





E-7 Grup Fikirtepe projesinde kaç konut olacak? 


Kadıköy Salı Pazarı’nın yanındaki 1353-1354-1355-1371 parseller üzerinde konumlandırılan ticaret + konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri olacak. Konutların büyüklüğü 65 metrekareden başlayacak.

Fikirtepe Tepe Camii’nin yanındaki sadece konuta ayrılacak projede ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde konutlar bulunacak.