10 / 06 / 2024

Easy Stone taş sıva kaplama 2015

Easy Stone taş sıva kaplama 2015

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Fiat Egea’nın Easy, Urban ve Lounge modellerinde büyük indirim! 2 Şubat’ta son eriyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea, 2 Şubat tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu sevilen otomobilin Easy, Urban ve Lounge modellerinde hangi versiyonu bakın kaç paraya satılıyor?

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nalan Ilgın ve Sami Güven ortaklığında kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abubakr Khalılov tarafından kuruldu.

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Ankara Gold Stone Evleri 11.2 milyon TL'ye satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut Eryaman'da bulunan Ankara Gold Stone Evleri'ni satışa çıkardı. Toplam 5 bloktan oluşan 82 dairenin toplam bedeli 11 milyon 258 bin 97 TL olarak belirlendi.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Easy Stone taş sıva kaplama 2015 Haberi

Easy Stone taş sıva kaplama 2015

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Eski ve yeni bütün bina yüzeylerinde kullanıma uygun olan taş sıva, taşın toza dönüştürülmesi ile elde ediliyor. Toz halindeki bu ürüne su karıştırarak sıva halinde uygulaması yapılıyor. Bir kesici alet ile birçok model tasarlamak ise mümkün. 

Yapı Fuarı'na katılacak Yerli ve yabancı pazara taş sıvayı tanıtmak ve kazandırmak adına 21-25 Nisan 2015 tarihinde Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı'na katılım sağlayacak olan Easy Stone Türkiye, fuar hazırlıklarını tamamladı. Yoğun ilgi görecek olan fuarın yeni pazarlar ve bayilik talepleri için olumlu geçmesi planlanıyor. Easy Stone Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü Ayşe Niksarlı, Yapı Fuarı'nın ürünü tanıtmak ve daha geniş kitlelere ulaştırmak...