14 / 05 / 2024

Eba İnşaat fikirtepe projesi

Eba İnşaat fikirtepe projesi

Eba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar işleri büyütüyor. İplik üretiminden sonra inşaatta da büyüyen Uçar, Fikirtepe ve Küçükçekmece Cennet Mahallesinde iki projenin lansmanına hazırlanıyor,

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

İstanbul 216 Konutları’nda Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz imkânı sunuyor.

Erkan İnşaat Fikirtepe Projesi: Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe, Mayıs 2017'de teslim ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Pırlanta Göztepe projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlıyor. Projede

Şua İnşaat Fikirtepe ve Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Şua İnşaat Fikirtepe'de dönüşüm projesini hayata geçirecek!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi, Kadıköy'ün en iddialı projesi!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Baysaş İnşaat Fikirtepe'de ikinci etap için ruhsat aldı!

Kentsel dönüşümün simge alanlarından olan Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Eba İnşaat fikirtepe projesi Haberi

Eba İnşaat fikirtepe projesi


Ağrı Patnoslu Uçar Ailesi bölgenin köklü yatırımcılarından. Ailenin üçüncü kuşak temsilcisi  Eba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar işleri büyütüyor. İplik üretiminden sonra inşaatta da büyüyen Uçar, Fikirtepe ve Küçükçekmece Cennet Mahallesinde iki projenin lansmanına hazırlanıyor, 



Eba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar Patnoslu dev AĞRI Patnos'tan çıkmış kaç işadamı tanıyorsunuz? Biz hafızamızı zorladık ama Bahattin Uçar'dan başkasını bulamadık. Gerçi IC Holding'in patronu İbrahim Çeçen ile Türkmen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Türkmen gibi Ağrılı birçok işadamı var ama ünü Patnos'tan Türkiye'ye yayılmış tek aile, Uçarlar... 


Bahattin Uçar, ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden... Aile, terör nedeniyle 1984'ten 1988 yılına kadar İstanbul'a göçmüş. Ağrı'da 20 farklı işkolunda ticaret yapan aile, İstanbul'a gelince sanayiye de girmiş. Ailenin fertleri 1992'de işlerini ayırmış. Bahattin Uçar'a örme...