10 / 05 / 2024

ebebek halil erdoğmuş

ebebek halil erdoğmuş

ebebek, perakende sektöründeki durgunluğa rağmen mağazalaşmayı sürdürüyor. Yılbaşından bu yana 22 mağaza açan şirket 121 şubeye ulaştı. Yıl sonuna kadar dokuz mağaza daha açılacak. 2019'da ise 30 mağaza açılması ve yurt dışı yatırımı gündemde.

Ebebek halka arz oluyor!

Ebebek, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla halka arz sürecine giriyor. Şirket, hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak. Ebebek'in halka arz talep toplama tarihleri de belirlendi.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebebek akülü arabalarda 1000 tl indirimli! Kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Anne ve bebek ürünleri mağazası ebebek her çocuğun hayali akülü arabalarda 1000 tl indirme gitti. 9 Ekim’e kadar devam edecek olan fırsatları kaçırmayın!

Ebebek tüm Graco Baby ürünlerinde yüzde 25 net indirim! İşte 27 Eylül 2022 Graco fiyat listesi

Dünyanın en tanınmış ve güvenilir bebek aksesuar ve güvenik şirketlerinden biri olan Graco ürünleri ebebek.com’ta yüzde 25 indirimli. İşte tüm Graco ürünlerinin fiyat listesi

Ebebek Dalin ürünlerinde geçerli 2. Ürüne net yüzde 40 indirim uyguluyor. İşte 25 Eylül ebebek fiyat listesi

Ebebek, çocuklu ailelerin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Şimdi de Dalin ürünlerinde ikinci ürüne net yüzde 40 indirim uyguluyor. İşte ebebek fiyat listesi

Ebebek’ten Kanz bebek arabalarında yüzde 20 indirimde son üç gün! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaptığı kampanya ve uygun fiyatlarıyla anne babaların bir numaralı tercihi haline gelen ebebek bu kez bebek arabalarında indirime gitti. Kanz XGO Plus Travel Sistem Bebek arabalarında net yüzde 20 indirim sunuyor.

Ebebek’ten ebeveynlere özel kitap indirimi! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Ebebek, Bebeveyn Akademi Kitabı’nı 31 Aralık’a dek 399,99 TL yerine 199,99 TL’den satışa sundu.Kitap Seti, bebekleri doğumdan itibaren kitapların dünyası ile tanışmaya teşvik ederek gelişimine destek oluyor.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

ebebek halil erdoğmuş Haberi

ebebek halil erdoğmuş

ebebek, annenin ve bebeğin doğum öncesinden başlayıp dört yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını günün 24 saati karşılamaya çalışıyor. Hem internet sitesi hem de mağazaları bulunan ebebek büyümesini sürdürüyor.

Ekonomist’ten Özlem Bay Yılmaz’ın haberine göre; 2018 başından itibaren 22 yeni mağaza açılışı gerçekleştiren şirket, son açılan Karabük mağazasıyla birlikte toplam 121 şubeye ulaştı. Yıl sonuna kadar mağaza sayısının 130'a çıkması hedefleniyor.

2017'de yaklaşık 580 milyon TL ciroya ulaşan ebebek, bu yıl da yüzde 30'un üzerinde büyüme hedefliyor, ebebek Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, "2019'de 20-30 arası yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Öncelikli planımız ise online satış ile hedef ülkelerin potansiyelini belirlemek. Ardından da uygun bulduklarımıza mağaza açmak olacak" diyor.

FİYAT DÜZENLEMESİ

Birçok sektörde olduğu gibi perakende sektöründe de kur artışı nedeniyle zor günler yaşanıyor....