19 / 05 / 2024

Ebru Duman evlendi

Ebru Duman evlendi

TK Emlak Yayıncılık bünyesinin eski Editör'ü Ebru Duman Ozan Yücer ile evlendi. Çiftin nikahları bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde saat 12.45'te kıyıldı. Emlakkulisi ailesi olarak genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz...

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Duman Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Duman tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Emlak milyarderi Olav Thon 95 yaşında evlendi! 

Emlak milyarderi Olav Thon 95 yaşında sevgilisi Sissel Berdal ile evlendi. 

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

Ebru Gündeş hakkında verilen karara Bakanlık itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

Ebru Duman evlendi Haberi

Ebru Duman evlendi

Emlakkulisi eski Editör'ü Ebru Duman, Ozan Yücer ile dünya evine girdi. Bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde saat 12.45'te nikahlarının kıyıldığı çifte Emlakkulisi ailesi olarak bir ömür mutluluklar...