03 / 05 / 2024

Ebru Edin kimdir

Ebru Edin kimdir

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, proje finansmanları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Edin, proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşüğünde olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ebru Dorman kimdir?

MV Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su olan Ebru Dorman kimdir? İşte Ebru Dorman'ın biyografisi...

Proje finansmanları son 10 yılın en düşük seviyesinde!

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, proje finansmanları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Edin, proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşüğünde olduğunu belirtti.

Ebru Ulu kimdir?

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Ebru Ünver kimdir?

Mimar Ebru Ünver kimdir? Mimar Ebru Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Ünver, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Ünver..

Ebru Dildar Edin: HES portföyü bir an önce özelleştirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, "Yatırımcıların ilgisinin yüksek olacağı HES portföyünün bir an önce özelleştirilmesi gerek" dedi.

Ebru Öz kimdir?

Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz kimdir? Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Öz ve Lal Değerleme..

Ebru Altay kimdir?

Mimar Ebru Altay kimdir? Mimar Ebru Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ebru Altay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Altay...

Ebru Tamer kimdir?

Mimar Ebru Tamer kimdir? Ebru Tamer, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Ebru Tamer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Tamer...

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

Ebru Özşuca kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özşuca kimdir? Ebru Özşuca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Özşuca, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Ebru Edin kimdir Haberi

Ebru Edin kimdir

Garanti Bankası'nın proje finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Edin, bankaların proje finansmanlarının ilk beş ayda yaklaşık 4 milyar dolar ile son 10 yılın en düşük seviyesinde olduğunu açıkladı. 


Edin, 2015 yılında 34.5 milyar dolar, 2016 yılında 16 milyar dolar olan bu büyüklüğün yıl sonunda 12 milyar dolar seviyesinde olmasını beklediklerine işaret etti.


Yatırım iştahının az olması ve düşük enerji fiyatlarının da etkisiyle proje finansmanı hacminin düşük kaldığını ifade eden Edin, “Sektör çok yavaş gidiyor. Son 10 senenin en düşük ilk beş ayı oldu. Yeni iş yoktu, referandum öncesi de bir şeyler yapılmak istenmedi. Enerji işi çok azdı, bu enerji fiyatlarıyla kimse yeni bir enerji projesi yapmak istemedi. Ayrıca finansman maliyetleri de geçen senelere göre daha yüksek” şeklinde konuştu.


Türkiye’de son yıllarda...