29 / 04 / 2024

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat şirket

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat şirket

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Elmas tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tekin ve Ebru Avcı ortaklığında kuruldu.

İnea Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnea Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Aygün Emanet ve Ebru Kavşut ortaklığında kurulduç.

2ed Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

2ed Mimarlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Demircan tarafından kuruldu.

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin tL sermaye bedeli ile Özlem Güven Elmas tarafından kuruldu.

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İniş ve Ebru İniş ortaklığında kuruldu.

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Yurtbaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtbaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haşim Baş ve Ebru Yurtseven imzasıyla kuruldu.

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat şirket Haberi

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat şirket

Ebru Elmas Mimarlık İnşaat Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Elmas tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.


Ebru Elmas Mimarlık İnşaat Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAATa. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...