02 / 05 / 2024

ebru hamzaoğlu kim

ebru hamzaoğlu kim

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

ebru hamzaoğlu kim Haberi

ebru hamzaoğlu kim

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ebru Hamzaoğlu, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. 2007 yılından beri Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü olarak görev alan Ebru Hamzaoğlu, bir dergiye verdiği röportajda projeleri nasıl hayata geçirdiğini şu şekilde anlattı:


"Projelerimizdeki tasarımlarımızda "olmazsa olmaz" dediğim önceliğimiz, kaliteli ürün ve hizmet sağlamak. Benim için fiyatı pahalı olan ürün, iyi ürün demek değildir. Bu nedenle güvenilirliği, dayanıklılığı tescillenmiş, müşterilerimize yaşam alanlarımızı teslim ettikten sonra da satış sonrası servis hizmeti verebilecek marka ve firmalarla çalışmaya gayret ediyorum. 


Aslında bu durum işin prosedür kısmı gibi gözükse de, malzeme seçimlerini yapmadan önce doğru çözüm ortaklarından malzemeleri bulup tasarımlarımızda uygulamak bizim sorumluluklarımız içinde. Keskin, net bir çizgim olmasa da, gerçekleştirdiğimiz projelerde modern ya da klasik düzen yerine,...