02 / 05 / 2024

ebru hamzaoğlu özgeçmiş

ebru hamzaoğlu özgeçmiş

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

ebru hamzaoğlu özgeçmiş Haberi

ebru hamzaoğlu özgeçmiş

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ebru Hamzaoğlu, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. 2007 yılından beri Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü olarak görev alan Ebru Hamzaoğlu, bir dergiye verdiği röportajda projeleri nasıl hayata geçirdiğini şu şekilde anlattı:


"Projelerimizdeki tasarımlarımızda "olmazsa olmaz" dediğim önceliğimiz, kaliteli ürün ve hizmet sağlamak. Benim için fiyatı pahalı olan ürün, iyi ürün demek değildir. Bu nedenle güvenilirliği, dayanıklılığı tescillenmiş, müşterilerimize yaşam alanlarımızı teslim ettikten sonra da satış sonrası servis hizmeti verebilecek marka ve firmalarla çalışmaya gayret ediyorum. 


Aslında bu durum işin prosedür kısmı gibi gözükse de, malzeme seçimlerini yapmadan önce doğru çözüm ortaklarından malzemeleri bulup tasarımlarımızda uygulamak bizim sorumluluklarımız içinde. Keskin, net bir çizgim olmasa da, gerçekleştirdiğimiz projelerde modern ya da klasik düzen yerine,...