10 / 05 / 2024

Ebru Manavoğlu

Ebru Manavoğlu

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu, Antalya'nın daha yaşanabilir, sağlıklı ve güvenli bir kent olması için doğal varlıkların ve ekosistemlerin tahribatının önüne geçilmesi, rant odaklı yapılaşmanın teşvik edilmemesi gerektiği söyledi.

Ebru Manavoğlu: Antalya geçmişten dersler almalı!

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubu' nun, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle düzenlediği 'Antalya Şehircilik Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu toplantı düzenlendi.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Sista Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sista Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Mirioğlu tarafından kuruldu. 

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet İmamoğlu, Özge İmamoğlu, Suzan Ceylan ve Ebru Çelik ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut projeleri sadece fiziksel dönüşüm değildir!

Antalya ŞPO tarafından ’Kentsel Dönüşüm Uygulamaları ve Çözüm Önerileri’ raporu hazırlandı. ŞPO Şube Başkanı Ebru Manavoğlu, raporla ilgili bilgiler verdi.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Rant odakları yapılaşma teşvik edilmemeli!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu, Antalya'nın daha yaşanabilir, sağlıklı ve güvenli bir kent olması için doğal varlıkların ve ekosistemlerin tahribatının önüne geçilmesi, rant odaklı yapılaşmanın teşvik edilmemesi gerektiği söyledi.

Ebru Manavoğlu Haberi

Ebru Manavoğlu

Antalya Büyükşehir Belediyesi" nin Kent Vizyon ve Stratejilerini katılnncı bir anlayışla oluşturmasını ve stratejilerini planlama çalışmalarına aktarması gerektiğini vurgulayan Manavoğlu," Yeni üretim teknolojileri, kentsel bilgi sistemleriyle, hızlı iletişim olanakları, akıllı kent uygulamalarının ve araçlarının Antalya kentinde hızla uygulanması gerekmektedir. Bu uygulamalar aynı zamanda kentsel yaşam kalitesinin artmasında önemli koşullardan 

birisi olmaktadır"diye konuştu. 


KENTSEL PLANLAMA STRATEJİLERİ OLUŞTURULMALI 

Antalya'da öncelikle Büyükşehir Belediyesi sınırlarını içine alacak, kentin kimliğine, vizyon ve ilkeleriyle uyumlu, üst ölçekli kentsel planlama stratejileri oluşturulması gerektiğini söyleyen Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu," İptal edilen ve şu anda çalışmaları devam eden Antalya 1/25.000 ölçekli nazım imar planı; ulaşım ana planı kararları doğrultusunda, afete duyarlı sakınım planlama çalışmalarını, kentsel dönüşüm ilke ve stratejilerini, kentsel yeşil alan stratejilerini de 

içerecek şekilde teknik ve...