02 / 05 / 2024

ebru şancı bodrum

ebru şancı bodrum

Ajda Pekkan 1.5 yıl önce Bodrum Yalıkavak'taki lüks bir siteden 4 katlı havuzlu bir villa satın almıştı. Pekkan'ın yanına Ebru Şancı taşındı

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Şallı otele yerleşti!

Sevgilisi Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki evinde kalan Ebru Şallı, bir otele yerleşti. Önceki gün erken saatlerde denize giren modele oğulları Beren ve Pars’ın da eşlik edeceği öğrenildi.

Ebru Şancı-Montpellier Herault çifti Fransa'ya taşınacak!

Futbolcu eşinin Fransız Montpellier Herault takımına transfer olmasının ardından, Ebru Şancı Bodrum'daki villasını köpeklerine bıraktı. Çift 2 ay sonra Fransa'ya taşınacak.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk taşınıyor!

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Reza Zarrab Mandarin Oriental Bodrum projesinden ev satın aldı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın bugünkü yazısına göre; şarkıcı Ebru Güneş'in eşi işadamı Reza Zarrab Bodrum Mandarin Oriental'den 2 milyon dolara taş ev satın aldı...

Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye villa aldı!

Eski model yeni şarkıcı Ebru Şancı, Kemerburgaz'dan 1 milyon TL'ye, 5 odalı bahçeli dubleks villa aldı.Parayı eve yatırdığını söyleyen Şancı "Elime geçen iki kuruşu bile biriktiririm" dedi

Ebru Şancı, Yalıkavak'ta villa aldı, Ajda Pekkan'a komşu oldu!

Ajda Pekkan 1.5 yıl önce Bodrum Yalıkavak'taki lüks bir siteden 4 katlı havuzlu bir villa satın almıştı. Pekkan'ın yanına Ebru Şancı taşındı

ebru şancı bodrum Haberi

ebru şancı bodrum
Ajda Pekkan 1.5 yıl önce Bodrum Yalıkavak'taki lüks bir siteden 4 katlı havuzlu bir villa satın almıştı. Pekkan'ın yanındaki villalardan birine Ebru Şancı taşındı. Pekkan; 1.2 milyon euroya aldığı villanın dekorasyonu için 500 bin TL...