18 / 05 / 2024

Ebübekir İslamoğlu

Ebübekir İslamoğlu

Bautek Mühendislik İnşaat ve Gıda Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da, 6 Mart 2015'te Tüncer Yılmaz, Ebübekir İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Barış Özkan ve Ramazan İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Ebıshoğlu Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebıshoğlu Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli ile ABD Alrahman Ebesh ve Mohammed Ebısh ortaklığında kuruldu. 

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Türkiye'de 2023'e kadar ev sahibi olma oranı yüzde 75 olmalı!

BEKAŞ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu Türkiye'de ev sahibi olma oranının şuan yüzde 60 olduğunu bu oranın 2023 yılına kadar yüzde 75 olması gerektiğini ifade etti. 

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kerim İslamoğlu imzasıyla kuruldu.

Ebübekir İslamoğlu Haberi

Ebübekir İslamoğlu

Bautek Mühendislik İnşaat ve Gıda Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncer Yılmaz, Ebübekir İslamoğlu ortaklığında kuruldu.


Bautek Mühendislik İnşaat ve Gıda Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri...