21 / 05 / 2024

Eç Turizm Gıda iletişim

Eç Turizm Gıda iletişim

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Tutacak tarafından kuruldu.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ülgen tarafından kuruldu.

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Vesta Travel Turizm Tekstil Eğitim Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Travel Turizm Tekstil Eğitim Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferangız Gandoukmolla, Masoum Aghabalapourkeshtban ve  Nesa Shakhesımıyab     ortaklığında kuruldu.

Eç Turizm Gıda iletişim Haberi

Eç Turizm Gıda iletişim

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi konusu:
TURİZM ve SEYAHAT ACENTALIĞI -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...