05 / 05 / 2024

Ecdad Parkı ulaşım

Ecdad Parkı ulaşım

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu İlçesi’nde yapımı devam eden Konya Ecdad Parkı, Selçuklu ve Osmanlı mimari tarzındaki düzenlemeleri ile Türkiye’de ilk olacak birçok özelliği barındırıyor.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Konya Ecdad Parkı'nın yapımı son aşamaya geldi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’de ilklerden olacak Ecdad Parkı’nda incelemelerde bulundu. 100 bin metrekareden büyük bir alanda yapımı son aşamaya gelen parkta 12 bin 500 metrekarelik gölet bulunacak.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Beyaz Park ulaşım bilgileri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje 370 daire yer alıyor. Beyaz Park ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.

Ecdad Parkı ulaşım Haberi

Ecdad Parkı ulaşım


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu İlçesi’nde yapımı hızla devam eden Ecdad Parkı’nda incelemelerde bulundu.

100 bin metrekareden büyük bir alanda yapımı devam eden parkın çok özel bir tasarım parkı olacağını ve tarihi dokuyu canlandıracağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, parkın tamamlanmasıyla bölgenin yeni bir cazibe merkezine daha kavuşacağını dile getirdi.


Konya’da cazibe merkezlerini artırmaya çalıştıklarını belirten Başkan Akyürek, “Konya’da yeni alt bölgeler oluşturuyoruz. Bu alt bölgeler sadece ticari değil, aynı zamanda dinlenme, gezme, tarihi dokunun hissedilmesini sağlama amacı gibi amaçlarla yapılıyor. Burada yapmakta olduğumuz Ecdad Parkı’nın Osmanlı mimarisi tarzında yapacağımız düzenlemeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının istifade edebileceği alanlar, büyük havuzda kayıklarla gezinti yapabilme imkanı, kafeterya, hediyelik eşyaların satıldığı, mesleki eğitim alanlarının olduğu Konyamızın en güzel parklarından birini...