08 / 05 / 2024

ECE Almanya

ECE Almanya

Corio Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan, Özgür Bekiroğlu 21 Eylül 2012 tarihi itibariyle yeni görevine başlamıştır

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

Abdullah Gül İstanbul'a yerleşeceğini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Gül: İstanbul'a yerleşeceğim, Ankara'da olmayı şimdilik düşünmüyorum. Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi nasıl davranırsa, ben de bundan sonra muhakkak ki öyle davranacağım. Beni bilenler bunu bilir dedi...

Almanya'da inşaat onayları yüzde 9.6 artış gösterdi!

Almanya'da 2014 yılının ilk yarısında konut ve konut dışı inşaat onaylan yüzde 9,6 artış gösterdi. Almanya istatistik Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı döneminde 124 bin 876 olan konut ve konut dışı inşaat izinleri verildi...

Almanya'da inşaat onayları yüzde 9.6 arttı!

Almanya istatistik Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı döneminde 124 bin 876 olan konut ve konut dışı inşaat izinleri bu yıl 136 bin 843'e ulaştı.

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi!

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi. Teknik Çalışma Programına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanları, 7 ilde yer alan projelerin faydalanıcıları olan Belediye Başkanlıkları ve Katı Atık Birlik temsilcileri katılac

Almanya'daki Türk hastanesi yoğun ilgi görüyor!

Almanya'nın Kassel kentinde doktor Arif Ordu tarafından kurulan MEDİTÜRK adlıhastane yılda 50 bin hastaya hizmet veriyor. Hastanenin sahibi Ordu: "Türkiye'deki sağlık kuruluşları tecrübelerini buraya taşımalı. dedi.

Trump Cadde ödül töreni 6 Ekim'de Almanya'da!

Konseptinde İzzet Çapa'nın, mimari konseptinde ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Trump Cadde uluslararası arenada ödül kazandı.Ödül töreni 6 Ekim 2014'de Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek.

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Güneydoğu'nun Almanya'ya ihracatı arttı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'nden bu yılın ilk yarısında Almanya'ya gerçekleştirilen ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 99 milyon 869 bin dolara ulaştı.

Fitch, Almanya'nın kredi notunu teyit etti!

Fitch: "Almanya'nın kamu borcunun GSYH'ye oranı, Avro bölgesinde aynı nota sahip ülkelerin aksine halihazırda düşüyor. Bu ise ülkenin 'AAA' olan kredi notunu yansıtan önemli faktörler biri"

Almanya'da bir otelde yangın çıktı!

Almanya'nın Wiesloch kentinde, Formula 1 pilotları Felipe Massa ve Valtteri Bottas'ın kaldığı otelde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın çıkan otelde maddi hasar meydana geldi.

Mavi Almanya'da 11.mağazasını açtı!

Türkiye'de jean pazarının lideri Mavi, 50 ülkede bulunan 341 mağazasıyla, globalde de güçlenmeye devam ediyor. 1996'da girdiği Almanya'da güçlü marka algısını koruyan Mavi, burada 11. mağazasını açtı.

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

ECE Almanya Haberi

ECE Almanya

Özgür Bekiroğlu, Corio Türkiye’deki genel müdür yardımcılığı görevine başlamadan önce, gayrimenkul yatırımı ve yönetimi sektöründe faaliyet gösteren ECE Almanya, ECE-LAMDA Yunanistan, ECE Türkiye ve ACTEEUM şirketlerindeki yöneticilik görevlerinin ardından CURE, LONCA ve TSP şirketlerinde Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer almıştır. 


Tarsus Amerikan Koleji ve Marmara Üniversitesi Almanca İşletme mezunu olan olan Özgür Bekiroğlu, çok iyi seviyede İngilizce ve Almanca bilmektedir.


Şu anda, Corio’nun, Türkiye’deki portföyü, 575 milyon Euro değerindeki 7 operasyonel alışveriş merkezinden oluşmaktadır ve amacı Türkiye’deki portföyünü daha da güçlendirmektir. Corio, Türkiye’de alışveriş merkezlerinin yönetimi için güçlü bir yerel takım oluşturmuştur ve bu takımı Corio’nun Avrupa çapındaki bilgisi ve tecrübesiyle desteklemektedir. Corio, sürdürülebilir gözde buluşma mekanları yaratarak, Türkiye pazarındaki önemli oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir.      ...