17 / 05 / 2024

ECE Big Chefs Almanya

ECE Big Chefs Almanya

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Naci Ağbal: Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini, 2022 sonunda yüzde 7'ye, 2023 sonunda ise orta vadeli hedef olan yüzde 5 seviyesine gerileyerek istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı.

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Ece Erken'den ev sahibine kira isyanı!

Ece Erken, kirasını isteyen ev sahibi ile yaptığı WhatsApp konuşmasını sosyal medya hesabından yayınladı. Kirasını isteyen ev sahibine koronavirüs var diyen Erken, "ödediğim paraya villada otururdum" diyerek isyan etti.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

ECE Big Chefs Almanya Haberi

ECE Big Chefs Almanya

ECE Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Stefan Zeiselmaier açılış konuşmasında, ECE’nin Türkiye pazarına çok güvendiğini belirtti ancak hem perakendecilerin hem de ticari gayrimenkul yatırımcılarının risklerini çeşitlendirmelerinin gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. Zeiselmaier, ülkemizde Avrupa’ya açılma noktasında büyük potansiyele sahip, perakende, gastronomi ve eğlence alanlarında uzman pek çok markamız olduğunu ve uluslararası çapta büyümenin ortaya çıkarttığı riskleri aşmaları için ECE’nin bu markalarımızı her zaman destekleyeceğini de vurguladı.

ECE Grubu, 11 ülkedeki 200 alışveriş merkezinden elde ettiği bilgi ve tecrübeyle uluslararası pazarlarda büyümek isteyen markalar için çok güvenilir bir iş ortağı haline geldi. ECE, alışveriş merkezlerini her gün ziyaret eden 4,3 milyon müşterisinden perakendeci ortaklarının azami oranda faydalanabilmesi için her bir ortağına özel çözümler sunan bir büyüme platformu olduğu için sektörün geri...