27 / 05 / 2024

Ece Ct Turizm Gayrimenkul iletişim

Ece Ct Turizm Gayrimenkul iletişim

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Erdem tarafından kuruldu.

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Yakup Ece tarafından kuruldu!

Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Erdem tarafından kuruldu.

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje Yapı Metal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Tozkoparan tarafından kuruldu.

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Ece ve Sedat Aksakallı ortaklığında kuruldu. 

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Sert Gazioğlu ve Emrah Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Kalist Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalist Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Süleymean Çece, Kubilay Bakır, Durmuş Soner Ünal, Mustafa Karataş ve Ünaş Duman ortaklığında kuruldu. 

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

TOKİ'den Ece İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. Fatoş Ece Hoşver Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermyae ile 3 Ağustos'ta Ataşehir'de açıldı.

Turizm cari açığa ilaç oldu!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, 2014 yılı sonu itibariyle Türkiye'ye gelen toplam turist sayısının 42 milyon, turizm gelirinin de 35-36 milyar dolar seviyelerinde gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Ece Ct Turizm Gayrimenkul iletişim Haberi

Ece Ct Turizm Gayrimenkul iletişim

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Erdem tarafından kuruldu.

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
AYAKKABI - ÇANTA -Her türlü bay, bayan, çocuk spor ayakkabıları, botlar, her türlü lastik, plastik, deri ayakkabı, terlik, çizme, çanta, bavul, kemer, cüzdan, tüm saraciye emtiasının giyim eşyalarının imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Konusu ile ilgili her türlü malzeme, hammadde, mamul ve malzemelerin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Konusu ile ilgili olarak her türlü makine alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak -Her nevi ayakkabı, terlik yapımında kullanılan poliüretan, PVC taban ve kalıplarının toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her nevi ayakkabı tabanı, kösele...