05 / 05 / 2024

Ece Erken Çeşmedeki evini satışa çıkardı

Ece Erken Çeşmedeki evini satışa çıkardı

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Peugeot 3008'e zam geldi! Peugeot 3008 ne kadar, kaç TL oldu?

Otomobil fiyatları yükselişe geçerken Peugeot 3008 aracına da zam geldi. Peki, Peugeot 3008 in fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

2023 erken emeklilikte yeni gelişme! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

TBMM’nin gündemine gelmesi beklenen yeni emeklilik reformunda ayrıntılar belli oldu. SGK ile Bağ-Kur prim eşitlemesi neticesinde 1 milyondan fazla esnaf beş sene erken emeklilik hakkı kazanacak. 2008 yılından önce sigortalı olanlar için son 3,5 seneye bakılarak gerçekleştirilen hesaplama sona erecek

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

MTV ödemesini erken yapanlar dikkat! Bu detayı gözden kaçırmayın

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için iki katına yükseltildi. Peki Motorlu Taşıtlar Vergisini erken ödeyen artıştan etkileniyor mu? Merak edilen soruyu uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Öğrenciler karalar bağladı: yaz tatili 1 ay erken bitecek iddiası yürekleri ağza getirdi!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencileri üzecek bir açıklama yapıldı. MEB, yaz tatilinin daha kısa süreceğini duyurdu ve okulların erken açılacağını belirtti. Bu kararla ilgili ayrıntılar şu şekildedir...

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

Bu mesleğe sahipseniz erken emeklisiniz demektir! Üstelik yüzde 20 daha fazla maaşla!

Emekli olmak özellikle erken emekli olmak pek çok çalışanın en büyük hayalidir. Eğer bu meslek grubunda iseniz erken emekli olabilirsiniz. İşte detaylar!

2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? Emekli olmak isteyenler şimdi bu hesaba göz atın! 

EYT düzenlemesinin ardından kısmi emeklilik ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki 2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? 

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatında son viraj! Erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Bağ-Kur'luya erken emeklilik fırsatı SSK prim eşitliği düzenlemesinde alt yapı tamamlandı. Küçük esnafa 7200 günle erken emeklilik kapıları açıldı. Peki, BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatı kimleri kapsıyor?

Ece Erken Çeşmedeki evini satışa çıkardı Haberi

Ece Erken Çeşmedeki evini satışa çıkardı

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı.


Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.


Erken’in dubleks villa için istediği rakam 1 milyon 800 bin lira.


Ece Erken, evi satma nedenini şöyle açıkladı:

"Üç yıldır yazları bu evde geçiriyorum. Evden hiçbir rahatsızlığım yok. Ancak Eymen büyüyor, bahçesinde rahatça koşup oynayacağı bir ev ve sadece bize ait bir havuz istiyoruz. Bu nedenle Çeşme’de yeni bir yazlık almak...