20 / 05 / 2024

ECE Grubu Big Chefs

ECE Grubu Big Chefs

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

Ece Şirketler Grubu'nun acı günü! Celal Ece vefat etti!

Ece Şirketler Grubu Başkanı İnşaat Mühendisi Celal Ece vefat etti. Ece Şirketler Grubu ve ailesi Celal Ece'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi!

Alt gelir grubu TOKİ Yozgat Mutafoğlu son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen gerçekleşeceği projede fiyatlar 61 bin 431 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son!

Kura çekiminin 7 Ağustos'ta gerçekleşeceği Şanlıurfa Viranşehir TOKİ'de yer alan 467 konut satışa sunuluyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir grubu başvuruları bugün son.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

7 Ağustos'ta kura çekiminin gerçekleşeceği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 'de 467 konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitiyor?

Beyoğlu kentsel dönüşüm projeleri yatırımları bir araya geldi!

İSTANBUL Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi..

32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group'ta toplandı!

İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi. BIG, ilk etapta Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatırımcılara tanıtacak

ECE’ye çok uluslu ortak!

Yapı grubu ECE Holding, çok uluslu banyo ürünleri markası Ideal Standard International ile birlikte şirket kurdu. Yüzde 50-50 ortaklı şirket için imzalar önceki gün atıldı.

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ece Grubu, kurduğu fonla 2 milyar Euro'luk AVM yatırımı yapacak!

Türkiye'de 12 AVM'si olan Ece Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, kurdukları 2 milyar euroluk ikinci fonla Türkiye'ye yapacakları AVM yatırımını önemli ölçüde artıracaklarını söyledi.

ECE Grubu Big Chefs Haberi

ECE Grubu Big Chefs

ECE Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Stefan Zeiselmaier açılış konuşmasında, ECE’nin Türkiye pazarına çok güvendiğini belirtti ancak hem perakendecilerin hem de ticari gayrimenkul yatırımcılarının risklerini çeşitlendirmelerinin gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. Zeiselmaier, ülkemizde Avrupa’ya açılma noktasında büyük potansiyele sahip, perakende, gastronomi ve eğlence alanlarında uzman pek çok markamız olduğunu ve uluslararası çapta büyümenin ortaya çıkarttığı riskleri aşmaları için ECE’nin bu markalarımızı her zaman destekleyeceğini de vurguladı.

ECE Grubu, 11 ülkedeki 200 alışveriş merkezinden elde ettiği bilgi ve tecrübeyle uluslararası pazarlarda büyümek isteyen markalar için çok güvenilir bir iş ortağı haline geldi. ECE, alışveriş merkezlerini her gün ziyaret eden 4,3 milyon müşterisinden perakendeci ortaklarının azami oranda faydalanabilmesi için her bir ortağına özel çözümler sunan bir büyüme platformu olduğu için sektörün geri...