06 / 05 / 2024

Ece Vahapoğlu altınoran kayak

Ece Vahapoğlu altınoran kayak

Ünlü sportif sunucu Ece Vahapoğlu, 7 Nisan tarihinde Altınoran'da 365 gün kayak yapılan Türkiye'nin ilk ve tek şehir içi kayak merkezi Snowland'de çocuklar gibi eğlenirken görüntülendi.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Gram altın 1500 TL olacak diyen uzman isim net tarihi hemen açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişini sürdürüyor. Uzman Ece Pulaş, gram altının 1500 TL olacağını söyleyerek net tarihi hemen açıkladı. 

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli değerlendirmelerde bulundu. Bitcoinde yaşanan düşüşler için müjdeli haberi veren Şatıroğlu, gram altın biriktirenlere ise yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden yorumda bulundu.

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin’de yaşanan düşüşler için müjdeli açıklamalar yapan Şatıroğlu, gram altın biriktiren kişilere yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Altınoran Starium AVM'nin 2021 değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Altınoran Starium AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Starium AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Ece Vahapoğlu altınoran kayak Haberi

Ece Vahapoğlu altınoran kayak

Ece Vahapoğlu aynı gün içinde Ankaralı adrenalin tutkunlarının yeni adresi ExtremeLand' de tırmanırken çekilen fotoğraflarının yanı sıra, Altınoran projesinin en heyecan verici deneyimlerinden bir diğeri olan ve insanı gökyüzünde bir yürüyüşe davet eden Skywalk'da çekilen fotoğraflarını da paylaştı. 


Vahapoğlu paylaşımlarında Ankara'ya arkadaş ziyaretine geldiğini, arkadaşının sürpriziyle Snowland'de büyüleyici bir gün geçirdiğini belirtti.


Web: