16 / 05 / 2024

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile Kartal'da, Harun Tekay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onaç tarafından kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Harun Tekay Müdürlüğü'nde kuruldu.


Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü mühendislik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. b  Şirketin maksadı hava, gaz içme ve pis suların arıtımı, projelerini yapmak, arıtma tesislerini kurmak, depolama, ıslah, bertaraf etme, katı atıkların yeniden dönüşüm işlemlerini yapmak. Toprak kirliliğini önleme ve temizleme projelerini yapmak, geliştirmek. ÇED, proje tanıtım dosyası ve ön Çed raporlarını hazırlamak. c. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan izin  Lisans Yönetmeliği ve Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gerekli izinlerin alınması kaydıyla çevre  kanunu ve ona bağlı mevzuat kapsamında kamu ve özel sektöre her...