27 / 04 / 2024

eclipse maslak fiyatları

eclipse maslak fiyatları

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta ofislerin satışı devam ediyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor.

Eclipse Maslak'ta 388 TL'ye stüdyo!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta yükselen Eclipse Maslak projesinde toplam 550 adet konut yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak'ta fiyatlar 388 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 550 adet daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak projesinde 1 milyon 470 bin TL'ye 4+1!

Toplam 550 adet konutun yer aldığı Eclipse Maslak projesinde dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 470 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak projesinde 830 bin TL'ye 2+1

Eclipse Maslak projesinde yer alan daire seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme uygulanıyor. Eclipse Maslak'ta yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 830 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak'ta 388 bin liradan başlayan fiyatlarla!

2 kule halinde yükselen Eclipse Maslak projesi İstanbul 'un Avrupa Yakası'nda konumlandırılıyor. Eclipse Maslak projesinde yer alan dairelerin fiyatları 388 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak'da 828 bin TL'ye 2+1!

Artaş İnşaat imzası ile 2 kule halinde hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Maslak'ta yer alıyor. Projede yer alan 2+1 daireler 828 TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak projesinde 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde toplam 550 adet konut yer alıyor. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Eclipse Maslak'ta 735 bin liraya 2+1!

22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 735 bin liradan başlıyor. proje Artaş inşaat tarafından inşa ediliyor.

Eclipse Maslak projesinde 735 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

Eclipse Maslak projesinde yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 735 bin TL ile 994 bin TL arasında değişiyor. Projede kredi de kullanılıyor...

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde iki adet kule yer alıyor. Eclipse Maslak'ta 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 735 bin TL'ye 2+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi iki kule şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 735 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlangıç gösteriyor..

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin liradan başlıyor!

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293bin lira arasında değişiyor. Eclipse Maslak Business projesi, 135 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen ofis kullanım alanlarına sahip.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

Artaş Eclipse Maslak Business satılık!

Artaş Eclipse Maslak Business satılık dükkan fiyatları 911 bin TL'den başlıyor. 40 katlı 2 kuleden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Eclipse Maslak Business, bugün taşın yarın çalış!

Eclipse Maslak Business projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki dükkanların fiyatları 911 bin TL'den, ofislerin fiyatları ise 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak Business dükkan fiyatları!

Eclipse Maslak proje 2 kule olarak hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği projede toplam bedelin yüzde 75'ine kadar vade yapılabiliyor. İşte Eclipse Maslak Business dükkan fiyatları...

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business satış fiyatları!

Eclipse Maslak Business satış fiyatları ofislerde 1 milyon 270 bin TL'den, dükkanlarda ise 911 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile vade yapılıyor.

Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanma imkanı sağlanan Eclipse Maslak Business Ofisleri akıllı bina alt yapısına sahip. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business fiyatları!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Business projesi ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları!

Eclipse Maslak Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Evleri'nde fiyatlar 388 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Eclipse Maslak, İstanbul Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 2 kuleden oluşan Eclipse Maslak Evleri hemen teslim ediliyor. Eclipse Maslak 388 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

eclipse maslak fiyatları Haberi

eclipse maslak fiyatları

ARTAŞ İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor. Kiralar ise ofislerin metrekaresi 20 ila 30 dolar arasında değişiyor. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. 



Yüzde 52'sinin sahiplerini bulduğu ofis bloklarında 135 ila bin 500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da bir çözüm mevcut. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 128 metrekareden 1500 metrekareye kadar...