03 / 05 / 2024

eclipse maslak teslim

eclipse maslak teslim

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor..

Eclipse Maslak'ta teslim sürprizi!

İstanbul Avrupa Yakası Maslak' ta inşa edilen ve Avrrupa Konutları ismi ile adından sıkça söz ettiren Artaş İnşaat tarafından konumlandırılan Eclipse Maslak' ta teslim sürprizi...

Eclipse Maslak’ta fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor!

Eclipse Maslak’ın 1 Temmuz’a kadar geçerli olacak avantajlı fiyatlarıyla şuan 316 bin TL’ye daire sahibi olmak mümkün...

Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz! 120 aya 0,66 faiz oranı!

Eclipse Maslak projesi Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Eclipse Maslak'ta kampanya son gün 1 Temmuz, 120 aya 0,66 faiz oranı uygulanıyor...

Avrupa Konutları Eclipse Maslak'ta 120 aya 0,66 faiz oranı!

Artaş Grubu, Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını Maslak’a taşıdığı Eclipse Maslak projesinin kaba inşaatını tamamlamak üzere. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projenin konut ve ofis bloklarında satışlar devam ediyor...

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.

Eclipse Maslak'ta ofislerin satışı devam ediyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor.

Eclipse Maslak'ta ofislerin yüzde 62’si satıldı!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor. İşte projenin metrekare fiyatı...

Eclipse Maslak'ta yer alan ofislerin teslimleri hemen yapılıyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor..

Eclipse Maslak'ta hemen teslim daireler!

İstanbul Sarıyer Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak, 550 daire ve ofislerinde bulunduğu 2 kuleden meydana geliyor. Artaş imzası taşıyan Eclipse Maslak projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Eclipse Maslak Evleri'nde fiyatlar 388 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Eclipse Maslak, İstanbul Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 2 kuleden oluşan Eclipse Maslak Evleri hemen teslim ediliyor. Eclipse Maslak 388 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eclipse Maslak'ta ofislerin yarısı satıldı!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde ofislerin yüzde 51'i satıldı. Projede çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı ise devam ediyor. İşte detaylar...

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 45'i satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'm konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor

eclipse maslak teslim Haberi

eclipse maslak teslim

 Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor Avrupa Konutları markalı projelere imza atan Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51'i sahiplerini buldu. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte büyüklükleri 135 metrekare ile bin 500 metrekare aralığında değişen ofis seçenekleri yer alıyor. Artaş İnşaatın erken teslim geleneğini sürdürdüğü projede konutlar 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldı. Projede Eclipse Maslak Business adı altındaki ofis alanları ise yatay bir düzlemde tasarlandı. 


ENERJİDEN TASARRUF

Bu şekilde yatay düzlemde konumlanan şirketler, fonksiyonelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlıyor. Eclipse Maslak Business'ta kiralamanın metrekaresi ise 20 dolardan yapılıyor. 

Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının...