02 / 10 / 2024

Eclipse Maslakta ofislerin yüzde 62si satıldı

Eclipse Maslakta ofislerin yüzde 62si satıldı

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor. İşte projenin metrekare fiyatı...

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te ofislerin yüzde 70'i sahiplerini buldu!

Finans dünyasının, ülkenin en başarılı kurumlarının yer aldığı merkezi bir iş alanında konumlanan Eclipse Maslak Business, iş dünyasının zirvesinde olmak isteyenlere, vizyonu büyük olanlara başarıya endeksli esnek çözümler sunuyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse'teki son ofisler de satışta!

Artaş inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı projede, kalan son ofislerin satışı sürüyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak Business, bugün taşın yarın çalış!

Eclipse Maslak Business projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki dükkanların fiyatları 911 bin TL'den, ofislerin fiyatları ise 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak'ta ofislerin satışı devam ediyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor.

Eclipse Maslakta ofislerin yüzde 62si satıldı Haberi

Eclipse Maslakta ofislerin yüzde 62si satıldı

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor.


Avrupa Konutları markalı projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul’un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak’ta 1+0’dan 4+1’e kadar uzanan daire seçenekleri ile birlikte 135 metrekare ile 1.500 metrekare aralığında değişen ofisler bulunuyor. Ofislerin yüzde 62’sinin sahiplerini bulduğu projede ofislerin metrekare satış fiyatı 3.300 dolardan başlıyor. Ofislerde kiralama imkanı da sunulan Eclipse Maslak Business’ta metrekaresi 20 dolardan kiralama yapmak mümkün. Konutların 30’ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin...