01 / 05 / 2024

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi, Fetullah Dinçer, İsmail Dökümcü, Nils Af Winklerfelt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Metroport İş Merkezi, Kat:3'te kuruldu.

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Eç Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Eç Teknoloji Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Değer tarafından kuruldu.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Alpcom Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alpcom Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Tulum tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi Haberi

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi
Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi, Fetullah Dinçer, İsmail Dökümcü, Nils Af Winklerfelt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve Konusu başlıca şunlardır; 1) Endüstriyel Atıkların Toplanmasını, Ön İşlemini,Nakliyesini, Depolanmasını, Geri Kazanımını ve Bertarafını Yapmak ve Yaptırmak. 2) Atık Ara depolama istasyonları, geri kazanım tesisleri, atık bertaraf ve değerlendirme tesisleri kurmak ve işletmek veya kurulu tesisler ile işbirliği yapmak ve ortaklık sözleşmesi akdetmek. 3) Deniz araçlarından kaynaklanan sintine atıkların toplanmasını, nakliyesini, geri kazanımını ve bertarafını yapmak veya yaptırmak. 4) Çevre ve atık yönetimi konularında danışmanlık hizmeti vermek, alt işveren olarak çalışmak, eğitim programları ve diğer organizasyonları düzenlemek. 5) Faaliyet konusu ile ilgili laboratuarlar kurmak ve işletmek. 6) Kimyasal madde, endüstriyel yağlar...