03 / 05 / 2024

ecrimisil taksitle ödeme koşulları

ecrimisil taksitle ödeme koşulları

Ecrimisil taksitle ödenebilir mi? Ecrimisil bedeli ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilir ve ecrimisil konusu hakkında kapsamlı olarak fikir edinebilirsiniz..

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Bozcaada Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 3 adet imarlı arsayı yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle satıyor. Peki Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Sylvana İstanbul projesinde peşin ödemelerde sunulan yüzde 40 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme kampanyası da başladı. Peki Sylvana İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Renault Megane'da yüzde 0 faiz ve aylık 2.533 TL taksitle ödeme fırsatı başladı! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Renault Megane Temmuz fiyatları merak ediliyor. Megane Sedan'da yüzde 0 faiz ve aylık 2.533 TL taksitle ödeme fırsatı başladı. En çok tercih edilen arabalardan olan Renault Megane Sedan fiyatları kaç lira oldu? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İş Modern Ambarlı'da yüzde 5 peşin 48 ay taksitle!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 5 peşin 48 ay taksitle ödeme imkanı sağlanıyor..

Sinpaş Finans Şehir'de 5 bin 240 TL taksitle!

Stüdyo'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan  Finans Şehir Evleri'nde 5 bin 240 TL taksitle ödeme yapmak mümkün..

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli!

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli kapsamında cazip fırsatlar sunuluyor. Projede aylık taksitler 1.200 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

ecrimisil taksitle ödeme koşulları Haberi

ecrimisil taksitle ödeme koşulları

Ecrimisil; Devlet ihale Kanunu'nun 75. maddesinde: “Devletin özel mülkiyetinde veya hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınmaz malları ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ile idare ve temsil ettiği mazbut vakıflara ait taşınmaz malların, gerçek ve tüzel kişilerce işgali üzerine, fuzuli şâgilden, bu Kanunun 9 uncu maddesindeki yerlerden sorulmak suretiyle (idareden taşınmaz ve değerleme konusunda işin ehli veya uzmanı üç kişiden oluşan komisyonca tespit tarihinden geriye doğru beş yılı geçmemek üzere tespit ve takdir edilecek) ecrimisil istenir. Ecrimisil talep edilebilmesi için, Hazinenin işgalden dolayı bir zarara uğramış olması gerekmez ve fuzuli şâgilin kusuru aranmaz”. olarak yer alıyor.



Söz konusu maddeye göre  Devletin hüküm ve tasarrufu altına olan kamu mallarından özel olarak yararlanan kişiler fuzuli şagil konumundan olup bunlardan alınan ücrete ecrimisil denir. Ecrimisil,...