27 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Almanya yeni şirket

Eczacıbaşı Almanya yeni şirket

Eczacıbaşı Almanya'da faaliyette bulunan ilişkili şirketlerimizin yönetsel, idari ve finansal yönden aynı çatı altında yapılandırılması amacıyla Köln/Almanya adresinde bulunan Altstadtsee 202. V V GmbH Şirketi 27.500 Euro bedel ile satın aldı...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Eczacıbaşı Almanya yeni şirket Haberi

Eczacıbaşı Almanya yeni şirket

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulu'muzun 02/12/2013 tarihinde verdiği yetki kapsamında Almanya'da faaliyette bulunan ilişkili şirketlerimizin yönetsel, idari ve finansal yönden aynı çatı altında yapılandırılması amacıyla Köln/Almanya adresinde bulunan 25.000 Euro sermayeli Altstadtsee 202. V V GmbH Şirketi  27.500 Euro bedel ile satın alınarak Şirket Ünvanı Eczacıbaşı Building Products Europe GmbH olarak...