11 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul 2017 projeleri

Eczacıbaşı Gayrimenkul 2017 projeleri

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017...

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017!

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017 detayları belli oldu. İşte Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017...

TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017!

5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Darende projesinde henüz başvurular başlamadı. İşte, TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

Toplamda 62 adet daireden meydana gelen TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017..

Tapu bağış harcı 2017!

Gayrimenkullerin tapu devir işlemleri, satış yolu ile yapılabildiği gibi bağış yolu ile de yapılabiliyor. İşte tapu bağış harcı 2017..

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı Gayrimenkul 2017 projeleri Haberi

Eczacıbaşı Gayrimenkul 2017 projeleri

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Kanyon ve Ormanada projelerinden sonra iki yeni projeye başlayacak. Projelerden biri Kartal’da 317 dönümlük alanda diğeri ise Ayazağa‘da 76 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Projeleriyle ilgili konuşan Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü Orhan Gündüz, Kartal’daki projelerinin toplam 3 milyon metrekarelik Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde yer aldığını belirtti. Gruba ait eski bir fabrika alanı olan Kartal arazilerinin Dap Yapı’nın İstmarin projesinin hemen yanında yer aldığını kaydeden Gündüz, “Denizin kenarında 317 dönümlük büyüklüğe sahip arazimiz Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde yüzde 10 paya sahip” dedi.


“Ayrıca Ayazağa’da 76 bin bin metrekarelik bir arazimiz var” diyen Orhan Gündüz, “Önümüzdeki dönemde her iki arazimizde karma projeler geliştireceğiz. İki arazide de imar çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar 6 ila 12 ay içinde bitecek” diye...