29 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Ormanada fiyatları

Eczacıbaşı Ormanada fiyatları

Ormanada örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Zekeriyaköy Ormanada Evleri Yorgancı Çiftliği mevkiinde yer alıyor...

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Eczacıbaşı İpek Kağıt, Manisa ve Kazakistan'da tesis açtı!

Eczacıbaşı İpek Kağıt, 2012 yılında başlattığı yurtdışında 4 kat büyüme, ciroyu 2'ye katlama hedefiyle uluslararası yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı RTS'deki payını Baxter Healthcare'e satıyor!

Eczacıbaşı Grubu, sağlık sektöründeki bir şirketini daha satma kararı aldı. 2007'de Eczacıbaşı Sağlık ile Özgün Kimya'nın yüzde 75 hissesini Çek Zentiva'ya 460 milyon euroya devreden Eczacıbaşı, bu kez de diyaliz merkezlerindeki payını satıyor.

TOKİ Elazığ Merkez başvurusu fiyatları!

TOKİ Elazığ Merkez'de yer alan 280 konut kurayla satılıyor. Projede başvurular için son gün 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. İşte TOKİ Elazığ Merkez başvurusu fiyatları...

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Eczacıbaşı Ormanada'da doları 2.19'a sabitledi!

Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

TOKİ Çorum Merkez başvurusu fiyatları!

TOKİ Çorum Merkez Konutları'nda yer alan toplam 4 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez başvurusu fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Eczacıbaşı GYO Ormanada Evleri satış ofisi!

Ormanada Evleri Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Ormanada Zekeriyaköy satılık konut fiyatları 575 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Eczacıbaşı GYO Ormanada Evleri satış ofisi konut hakkında bilgi almaya yardımcı oluyor.

Eczacıbaşı Ormanada fiyatları Haberi

Eczacıbaşı Ormanada fiyatları


Ormanada Evleri İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Ormanada Zekeriyaköy Evleri projesi 2 etap olarak inşa ediliyor.


Ormanada örnek daire resimleri haberimizin devamında yer alıyor. Zekeriyaköy Ormanada Evleri 273 adet konuttan meydana geliyor. Zekeriyaköy Ormanada teslim tarihi 2013 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor.


220 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Zekeriyaköy Ormanada Evleri projesinde 188 adet villa ve 81 adet sıra evler yer alıyor. Eczacıbaşı Ormanada fiyatları için Ormanada Zekeriyaköy satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Zekeriyaköy Ormanada Evleri nerede?

Ormanada Zekeriyaköy adres bilgileri: Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul


Ormanada örnek daire!



Ormanada örnek daire!



Ormanada örnek daire!



Eczacıbaşı Ormanada Zekeriyaköy iletişim

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Gülcihan...