06 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Sitesi dönüşüm

Eczacıbaşı Sitesi dönüşüm

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Konya'daki kentsel dönüşüm süreci hızlandırıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Türbesi karşısında bulunan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da başlattığı dönüşümü hızla sürdürüyor. Dönüşüm kapsamında Mevlana Çarşısı’nın yıkım işlemleri tamamlandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

Eczacıbaşı Sitesi dönüşüm Haberi

Eczacıbaşı Sitesi dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde kentsel dönüşüm uygulamaları konusunda ilklere imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde evler hızlı bir biçimde yenilenmeye devam ediyor.

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi Kampyolu Caddesi’nde yer alan 12540 ada 2 parsel üzerine kurulu 5’er kattan meydana gelen 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi, gerçeleştirilecek yıkım töreniyle dönüşmek için ilk adımı atacak. Eczacıbaşı Sitesi, yıkım töreni; 26 Aralık Çarşamba günü, saat 11.00’da yapılacak.


Tarih: 26 Aralık Çarşamba
Saat: 11.00
Adres: Orhantepe Mahallesi, Kampyolu Caddesi No:53 Kartal/İSTANBUL