">
28 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu

Soyak, Eczacıbaşı Topluluğu'nun başlattığı "Profesyonelce Buluşmalar / Gelecek Sohbetleri" programının ilk konuğu oldu

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Haberi

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu

Yaklaşık 50 yıldır gayrimenkul alanında kaliteyi ön planda tutan faaliyetleriyle sektöre yön veren Soyak, kurumlararası işbirliklerini destekliyor. Soyak, Eczacıbaşı Topluluğu'nun önemli faaliyet alanlarından birini oluşturan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun başlattığı "Profesyonelce Buluşmalar: Gelecek Sohbetleri" etkinliğinin ilk konuğu oldu. Faaliyetlerini yoğun hacimde sürdüren şirketlerle; geleceğe dair yatırım ve iş fikirlerini konuşmak, işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikler dizisinin ilki, Eczacıbaşı ve Soyak'ın farklı departmanlarından yöneticilerin sinerji oluşturmasına olanak tanıdı.  

Eczacıbaşı Yapı  Ürünleri Grubu Başkanı Hüsamettin Onanç ve Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'in katılımıyla gerçekleştirilen ilk toplantıda, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Berna Erbilek'in, kuruluşlarını, VitrA, Artema, İntema Mutfak, Villeroy&Boch ve Burgbad marka portföylerini tanıtan sunumunun ardından, Soyak Yapı Satın Alma Takım Lideri Erdal Koçak Soyak'ın değerlerini ve...