03 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Zeytinburnu projesi

Eczacıbaşı Zeytinburnu projesi

Eczacıbaşı Yatırım, Zeytinburnu İlçesi'ndeki 9.095 metrekare gayrimenkulü Beyaz İnşaat Turizm'e sattı. Beyaz İnşaat toplam 30 milyon TL'lik kaparo tahsil etti... Devir işlemleri henüz gerçekleşmedi...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Akzirve Zeytinburnu projesi ne zaman başlıyor?

Akzirve Zeytinburnu projesi 2018 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Ankaralılar Başkentray Projesi'nin bitmesini bekliyor!

Ankara Başkentray Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yayalar ve esnaf çalışmalardan olumsuz etkilendi. Ankara, Sincan-Kayaş Banliyö hattını metro standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Başkentray Projesi kapsamında çalışmalar yaklaşık bir aydır sürüyor.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Başkentray Projesi'nde çalışmalar 11 Temmuz'da başlıyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara’nın banliyö hatlarını metro konforuna kavuşturacak Başkentray Projesi’nde çalışmaların 11 Temmuz’da başlatılacağını söyledi.

Eczacıbaşı İpek Kağıt, Manisa ve Kazakistan'da tesis açtı!

Eczacıbaşı İpek Kağıt, 2012 yılında başlattığı yurtdışında 4 kat büyüme, ciroyu 2'ye katlama hedefiyle uluslararası yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Başakport projesi ne zaman başlayacak?

24 Gayrimenkul'ün bu yıl başlamayı hedeflediği Başakport projesi önümüzdeki yıla kaldı. İşte Başakşehir'de Metrokent'e komşu olan Başakport projesinin ertelenme sebebi...

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı Zeytinburnu projesi Haberi

Eczacıbaşı Zeytinburnu projesi

Eczacıbaşı Yatırım tarafından yapılan açıklama:


Yapılan görüşmeler çerçevesinde, kuruluşumuzun tamamına sahip olduğu İstanbul İli, Zeytinburnu  İlçesi, Maltepe Mah.  2093 ada, 22 no'lu Parselde bulunan  9.095 m2 brüt ve 6.100 m2 net gayrimenkulün satışı konusunda Beyaz İnşaat Turizm San. ve Tic. AŞ'den 30.000.000 TL. kaparo tahsil edilmiştir.


Halen devam etmekte olan satış ile ilgili işlemlerin sonuçlandırılmasını ve tapuda devir işlemlerinin gerçekleştirilmesini takiben ayrıca detaylı bilgilendirme...