24 / 07 / 2024

Eda Yeyman mimarlık

Eda Yeyman mimarlık

Mimar Eda Yeyman kimdir? Eda Yeyman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eda Yeyman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Eda Yeyman..

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer'de  10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Aylin Elbi Aşkın, Emine Eda Egeli, Ömer Şerif Egeli tarafından kuruldu.

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Difdesign Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Eda Ataytür tarafından kuruldu. 

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Urun ve Eda Urun ortalığında kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nilgül Uzunalan imzasıyla kuruldu.

Buda Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buda Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burak Pelenk ve Eda Yakurt Pelenk imzasıyla kuruldu.

Geda Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Geda Mimarlık Limited Şirketi, Eda Erkut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Bostan Sokak, Louis Vuitton Orjin Binası'nda kuruldu.

Eda Yeyman kimdir?

Mimar Eda Yeyman kimdir? Eda Yeyman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eda Yeyman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Eda Yeyman..

Eda Yeyman mimarlık Haberi

Eda Yeyman mimarlık

Eda Yeyman kimdir?

Eda Yeyman, İstanbul'da doğdu. Irmak Lisesi'nin ardından, 2011 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden birincilikle mezun oldu.

Halen İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık-iç mimarlık çift anadal programında mimarlık lisans eğitimini sürdürmekte ve PAB Mimari Tasarım'da mimarlık kariyerine devam etmektedir.


PAB mimarlık..

PAB, mimari ve kentsel potansiyelleri esnek araştırma ve tasarım biçimleri aracılığıyla keşfetmeyi ve üretime dökmeyi hedefleyen bir mimarlık oluşumudur.


PAB, 2007 yılında Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım tarafından İstanbul’da kuruldu. Farklı deneyimlerini bir araya getiren ofis ortakları, kısa sürede mimari tasarım projelerinden şantiye uygulamalarına, çeşitli araştırma projelerinden mimari yayıncılığa kadar, merkezine mimarlığı alacak şekilde pek çok alanda üretim yaptı. Ofisin temel ilkesi olan çokdisiplinliliği, geçmiş deneyimleri ve farklı ilgi alanlarıyla destekleyen ekip, dünyadaki gelişmeleri takip eden, daima sorgulayan,...