04 / 05 / 2024

edacan grup öğrenci yurdu

edacan grup öğrenci yurdu

Karataş bölgesinde inşaa edilen 500 kişilik öğrenci yurdunun açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından açıldı. Edacan Grup tarafından yaptırılan öğrenci yurdunun yanı sıra Türkiye'nin en büyük cami yapımınında devam ettiği belirtildi.

Emekli, öğrenci ve asgari ücretli için barınma sorunu büyüyor! İstanbul'da ev kiralamak hayal mi oldu?

Emekli, öğrenci ve asgari ücretli için artık İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut kiralamak daha da zorlaştı. Tapusorcom’un hazırladığı rapora göre, bu üç grup megakentte sadece Arnavutköy ve Çatalca’da konut kirayalayabilecek duruma geldi...

Öğrenci affı için düğmeye basıldı: 2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?

Öğrenci affı için TBMM’den ilk açıklama geldi. Çalışmaları başladığını duyuran AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, yakında meclise öğrenci affı ile ilgili bir teklif sunulacağını iletti. Açıklama üzerine; “2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?” sorusunu akla getirdi.

Tevfik Göksu'dan akbil müjdesi! İETT öğrenci akbili şu an ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, pazartesi günü İBB Meclisi'ne verecekleri teklifle, öğrenci akbillerine uygulanan yüzde 40'lık zammı kaldıracaklarını söyledi. Peki şu anda öğrenci akbili ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ankara'da yüksek kiralara yönelik protesto!

Ankara'da bir grup öğrenci yüksek kiraları protesto etmek için eylem düzenledi. 

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Öğrenci evleri fark yaratacak!

Üniversite sayısının artması ve öğrenci evi ihtiyacı Univa markasını yarattı. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa’yı anlattı..

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

ERA ve Erkanlı Grup öğrenci rezidansları için güçlerini birleştirdi!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Erkanlı Grup güçlerini birleştirerek yeni bir iş birliğine imza attı. Erkanlı’nın; ABD’li öğrenci evi işletmecisi Asset Campus iş birliğiyle Türkiye’ye getirdiği öğrenci evi yönetim markası Univa’nın satışı konusunda işbirliği anlaşması imzaladı.

Atlantis Grup, Ardahan'da 44 odalı öğrenci yurdu inşa ediyor!

Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, Ardahan’ın göç vermesinin en büyük nedeninin işsizlik olduğunu söyledi. Karakuş, Ardahan’da yapacağı yatırımları anlattı..

Yüksek kazanç getiren öğrenci evleri Erkanlı Grup ile Türkiye’de!

Yatırımcısına en çok kazandıran ve en hızlı büyüyen alternatif gayrimenkul yatırımı imkanı öğrenci evleri Türkiye’de ilk kez Erkanlı grupla hayata geçiyor.

edacan grup öğrenci yurdu Haberi

edacan grup öğrenci yurdu

SOSYAL SORUMLULUKTA ÖN SIRALARDA 


Gaziantep'in inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Edacan Grup, özellikle hayırseverlikte ve sosyal sorumluluk projelerinde hep ön sıralarda yer alarak büyük takdir topluyor. Edacan Grup Genel Koordinatörü Murat Evyapan. Edacan Grup olarak öğrenci yurdunun yanı sıra Türkiye'nin en büyük camisinin yapımına devam ettiklerini belirterek; "Bu şehirden kazandıklarımızı, bu şehre yatırım yapmaya gayret gösteriyoruz. Sosyal sorumluluk konusunda üstümüze düşenin fazlasını yapmaya gayret eden bir yönetim kurulumuz var ve şehrimizin neye ihtiyacı varsa, o konuda üzerimize düşen herşeyi yapmaya her zaman hazırız" dedi. 


4500 DAİRE TESLİM ETTİK 


Edacan Grup olarak bugüne kadar 4500 daireyi sahiplerini teslim ettiklerini belirterek; "En iyiyi 1 Edacan'ın yurdunu Bakan açtı Karataş bölgesinde inşaa edilen 500 kişilik öğrenci yurdunun açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç...