11 / 05 / 2024

eda ece sevgilisi ile aynı evde mi yaşayacak

eda ece sevgilisi ile aynı evde mi yaşayacak

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Yeni kentsel dönüşüm yasasında tapular Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na geçecek iddiası! Yasa ile neler değişiyor?

Çarpık kentleşme, göç gibi sorunların yanı sıra deprem gibi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan İstanbul'un nasıl dönüşeceği merak konusu oldu. İşte TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Efe Akçelik'in konuya ilişkin açıklamaları..

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Ülker tarafından kuruldu.

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

Dolar değil bu sefer çakılan altın olacak! Necmettin Batırel'den tansiyon yükselten altın açıklaması! Almayın 

Dolar kurunun düşeceği ile ilgili yorumlarda bulunan Necmettin Batırel'den bu sefer altın uyarısı geldi. ''Almayın'' diyerek uyaran Batırel altının çakılacağını söyledi.

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Altın için yeni tahmin geldi. Altın konusundaki tahminleri ile tanınan Haluk Özdil, bombayı patlattı. Özdil altın ile yapılması gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Eda Özen Mimarlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eda Özen tarafından kuruldu.

eda ece sevgilisi ile aynı evde mi yaşayacak Haberi

eda ece sevgilisi ile aynı evde mi yaşayacak

Televizyonun sevilen oyuncusu Eda Ece’nin kirada oturduğu Ulus Savoy’daki dairesinden taşınıyor. Sosyeteye komşu olan oyuncu, kısa süren ayrılık sürecinin sonrasında barıştığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu evde birlikte yaşadığı belirtildi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Eda Ece, Buğrahan Tuncer çifti, ani bir karar vererek Anadolu yakasına taşındı. Evini 40 bin liraya kiraya veren Eda Ece, Kalamış’tan bahçe katı bir daire kiraladı. Bu bahçe katı dairesine aylık 40 bin lira kira ödeyen güzel oyuncu, yapılan yorumlara göre sevgilisi Buğrahan Tuncer'in Ulus’u bir türlü sevemediğinden bu kararaı aldığını belirtti.

Anadolu Efes Basketbol Takımı’nda forma giyen Buğrahan Tuncer, Anadolu yakasını daha çok sevdiği için sevgilisi onu kırmak istememiş.

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Eda Ece: Emlak haberleri...