03 / 05 / 2024

Edal Yapın Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Edal Yapın Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülsüm Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tur tarafından kuruldu.

Yapımaks Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımaks Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulusan tarafından kuruldu.

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Özkar 2020 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 2020 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Polat tarafından kuruldu.

Tor 2023 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tor 2023 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Işık tarafından kuruldu. 

Maun Yapı Malzemeleri Reklam Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maun Yapı Malzemeleri Reklam Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahsum Sağlam tarafından kuruldu.

Trz Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trz Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Terzi tarafından kuruldu. 

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağır Metal Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Aleks Bağır tarafından kuruldu.

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti kuruldu!

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti 100 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kwgah tarafından kuruldu.

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tevhide Arslan tarafından kuruldu.

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülsüm Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erdoğan Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Edal Yapın Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Edal Yapın Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Gülsüm Aksoy tarafından kuruldu.

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi...