17 / 05 / 2024

Edibe Sözen Yavuz kim

Edibe Sözen Yavuz kim

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz Maltepe'ye kadın eli değecek, Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız. Bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek...

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Yavuztur Telekomünikasyon Altyapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuztur Telekomünikasyon Altyapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yavuz tarafından kuruldu. 

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Süzen tarafından kuruldu.

Edibe Sözen Yavuz kim Haberi

Edibe Sözen Yavuz kim

Yerel seçimlerde AK Parti'den Maltepe Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, "Maltepe'ye kadın eli değecek, Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız. Bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek" dedi.


AK Parti'de MKYK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Nisan 2014 sabahı ilçe tarihinde ilk kadın belediye başkanı olacağına inandıklarını belirterek, Maltepe'de ilklerin yaşanacağını ifade etti.


Özellikle kadın seçmenlerde ayrı bir heyecan gördüğünü anlatan Yavuz, "Yıllardır kadınlarımız, genç kızlarımız siyasetten uzak tutuldular. Sadece emekçi görüldüler, 'söylenecek sözünüz var mı?' diye soran olmadı. İşte bu imkan Başbakanımız tarafından Maltepeli kadınlara sağlandı. Artık kadınlar sadece oy vermeyecek, yönetecek ve herkes görecek kadınların elinin değdiği bir belediyeciliğin başarısını....