12 / 05 / 2024

Edilgres Pietra seramik ürünleri

Edilgres Pietra seramik ürünleri

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres, doğadaki en özel taşların renklerini ve yüzeylerini birebir seramiğe yansıttığı ‘Pietra Di Gre’ koleksiyonu ile benzersiz mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Pietra Basaltina doğal taşın eşsiz güzelliğini evinize taşıyor!

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres’in, Kale’nin ileri teknolojisi ile hayata geçirdiği doğala en yakın serilerinden biri olan ‘Pietra Basaltina’, özgün ve yüksek kaliteli yapısıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Edilgres Pietra Di Gre seramik serisini tanıttı!

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres, doğadaki en özel taşların renklerini ve yüzeylerini birebir seramiğe yansıttığı ‘Pietra Di Gre’ koleksiyonu ile benzersiz mekanlar yaratıyor.

Kalebodur Pietra Antique ile doğal taş dokusu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan ‘Pietra Antique’ serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Edilgres, doğadaki en özel taşları Pietra Basaltina ile mekanlara taşıyor!

Doğadaki en özel taşların birebir renklerini ve yüzeylerini seramiğe yansıtan Edilgres, iç ve dış mekanlar için çok uygun olan serisi ‘Pietra Basaltina’ ile eşsiz yaşam alanları yaratıyor.

Kalebodur’dan Pietra Antique ile çarpıcı etki!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan Pietra Antique serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Ege Seramik, Cersaie Fuar’ına hazırlanıyor!

Ege Seramik, 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilecek Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ına katılmaya hazırlanıyor. Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuar’ı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyo

Kale Grubu 56. Kuruluş Yıl dönümü ve Seramik Bayramı'nı kutladı!

1957 yılından itibaren faaliyet gösteren Türkiye’nin lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale’yi bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun, “56. Kuruluş Yıl dönümü” ve “Seramik Bayramı” törenle kutlandı...

Ege Seramik İSO 500'de yer aldı!

Yaklaşık 490.000 metrekarelik tesislerinde üretim gerçekleştiren Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği İSO 500 listesinde yer aldı...

Ege Seramik, Fortune 500 Türkiye listesine girdi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 490 bin metrekarelik tesisinde üretim yapan Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği listede yer aldı...

Çanakkale Seramik Energy serisini tanıttı!

Çanakkale Seramik Energy serisini tanıttı. Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik’in Energy Serisi, güçlü renkleri ve geometrik dizaynı ile mekanlara hareket katmaya hazırlanıyor...

Çanakkale Seramik Emporio serisini tanıttı!

Yaşam odaklı tasarımlarıyla mekanlara değer katan Çanakkale Seramik, travertenin doğal ve çekici dokusu ile seramiği buluşturduğu Emporio Serisi ile, iç ve dış mekanlarda mükemmel bir atmosfer yaratıyor...

Edilgres Pietra seramik ürünleri Haberi

Edilgres Pietra seramik ürünleri

Doğanın büyüleyici taş dokuları, Edilgres’in yeni koleksiyonu Pietra Di Gre’de hayat buluyor. Taş karakterinin öne çıktığı Pietra Di Gre koleksiyonu; doğal gölgeler ve dokularla tasarlanmış, konforlu yaşam alanları yaratıyor. Dört ayrı boyutta üretilen Pietra Di Gre, iç ve dış mekanlar için sayısız seçenekler sunuyor.

Edilgres, geliştirdiği yeni doğa koleksiyonuyla, seramik ürünlere özgün yüksek kalite, mimari ve iç tasarımın çağdaş trendlerine açılıyor. Doğada bulunan taşların renk ve yüzey dokularının olduğu gibi korunduğu ve bu özel taşların orijinal güzelliğinin tekrar ortaya konulduğu bir üretim sürecinden geçen Pietre Di Gre, doğal taşın şıklığını yaşam alanlarına yansıtmayı sevenlere cevap veriyor. 


‘Pietra Di Gre’nin benzersiz seramikleri, Kale Italia teknolojisiyle üretilerek tüketicinin beğenisine sunuluyor.