06 / 05 / 2024

Edip Alan biyografi

Edip Alan biyografi

Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan kimdir? Edip Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Edip Alan, ne zamandan beri, Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Hakkari'de imar barışı bilgilendirmesi yapıldı!

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan “İmar Barışı” ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Edip Gayrimenkul gayrimenkullerinin değerlemelerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret İstanbul ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin değerlemerini yayınladı. 

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Balıkesir'in yeni prestij alanı: Yeni Karesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuarında tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Yeni Karesi'yi Balıkesir'in yeni prestij alanı olarak niteledi.

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon Alanı'nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin dev projelerinden Çayderesi rekreasyon alanının temeli atıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada, “Bu proje Balıkesir’i Türkiye’nin yıldızı yapacak” dedi

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon alanı projesinin temeli atıldı!

Temeli atılan Çayderesi Rekreasyon Alanı hizmete girdiğinde vatandaşlar gondolla gezip, balık avlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Bu proje Balıkesir’i Türkiye’nin yıldızı yapacak” dedi.

İlkadım'daki inşaat alanında mezar odası bulundu!

Samsun'un İlkadım ilçesindeki inşaat alanında Helenistik döneme ait olduğu tahmin edilen mezar odası ortaya çıkarıldı. Hazırlanacak rapora göre inşaatın devam edip etmeyeceğine de karar verileceği öğrenildi.

Edip Alan kimdir?

Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan kimdir? Edip Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Edip Alan, ne zamandan beri, Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bozcaada'da imara açılan alan azaldı!

Bozcaada ve Gökçeada'yı 'bağevi' adı altında imara açan düzenleme Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın revize edip onayladığı 1/100 bin ölçekli plandan çıkarıldı. Ancak özellikle Gökçeada 'turizm alanı' adı altında imara açılıyor.

Edip Gayrimenkul, gayrimenkul satışı için Re/Max'ı yetkilendirdi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kırklareli'nde yer alan tesis ve arsaların satışına aracılık etmek için RE/MAX Erguvan Gayrimenkul Hizmetleri Ltd.Şti'yi yetkilendirdi...

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi yönetim kurulunda istifa!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulunda istifaların ardından boşalan üyeliklere yeni atamalar yapıldı.

Edip GY'de Adnan Dabak genel müdürlüğe atandı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Bülent Çankaya 20.12.2011 tarihinde görevinden ayrılması ile boşalan genel müdürlük görevine Adnan Dabak atandı

Edip Alan biyografi Haberi

Edip Alan biyografi

Edip Alan kimdir?

Edip Alan 01.08.1971 tarihinde Midyat’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı.


1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında çeşitli firmalarda (zemin mekaniği, yapı-zemin etkileşmesinin yapılardaki rolüyle ilgili) çalıştı.


1997-2000 yılları arasında öğretmen olarak görev yaptı. 2000-2010 yılları arasında Batman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı.


2010 yılından itibaren Siirt Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 29.08.2012 tarihinde Siirt Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Olarak göreve başladı.


Edip Alan, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Santral :0484 223 23 00 

E-Posta :[email protected] 

Telefon : 0484 223 23 00 

Faks : 0484 223 29 76


Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği...