30 / 04 / 2024

edip iplik projesi

edip iplik projesi

Edip İplik, İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde yapılması düşünülen rezidans için Büyükhanlı GYO ile görüşecek. Yönetim kurulu, dün gerçekleştirdiği toplantıda görüşmelere başlanması için Nuri Akın ve Kenan Koç'u yetkilendirdi.

Kanal İstanbul projesi kendi kendi finanse edebilecek mi?

Kanal İstanbul projesi için “Bir kuruş çıkmayacak” dendi. Kanal İstanbul'un kendi kendi finanse edip edemeyeceği merak ediliyor...

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi'nin çalışmaları sürüyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uğur, ilçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Ahmet Edip Uğur: Rotterdam asrın projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirdiği liman projesi ile ilgili iyi niyet anlaşması olumlu karşılandı, Başkan Uğur "Rotterdam asrın projesi" dedi.

Bandırma liman projesi için iyi niyet anlaşması imzalandı!

Ahmet Edip Uğur beraberinde kamu ve özel sektör temsilcileri ile Rotterdam’a çıkarma yapıldı. Bandırma ilçesindeki liman projesi için Port of Rotterdam CEO’su ile karşılıklı iyi niyet anlaşması imzalandı.

Yeni Karesi Projesi Balıkesir'de konut sorununu çözecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi Projesi" ile 25 yıldır bitmeyen ve vatandaşı doğrudan ilgilendiren konut sorununa dikkat çekti.

Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un “Bandırma’yı Türkiye’nin Rotterdam’ı Yapacağız” diyerek sözünü verdiği Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı.

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

Sındırgı Toplu Konut projesi için bilgilendirme toplantısı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı, toplantı Kademe binasında gerçekleştirildi...

Kepez'de Dokuma İplik Fabrikası açılıyor!

Kepez Belediyesi liderliğinde Dokuma iplik Fabrikası'nın park alanı üzerinde fikir projesi amacıyla sivil toplum kuruluşları, üniversite, esnaf ve ticaret odaları ile siyasi partilerin temsilcilerinden oluşan çalışma grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul Mahmutbey otel projesi değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Mahmutbey otel projesi değerleme raporunu yayınladı.

edip iplik projesi Haberi

edip iplik projesi


Edip İplik Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye yapılan bilgilendirmede; şirketin sahibi olduğu İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan F21C22A1B pafta, 3270 ada,14 parsel nosunda kayıtlı taşınmazın 638937/2400000 arsa payına tekabül eden 14.791,30 metrekare üzerinde inşaa edilmesi düşünülen rezidans yatırımı ile ilgili olarak Büyükhanlı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ile görüşmelere başlanılması için yönetim kurulu başkanı Nuri Akın ve Kenan Koç'un yetkilendirilmesine oy birliği ile karar verildiğini açıkladı.