16 / 05 / 2024

edirne havaalanı ve yüksekokul projesi

edirne havaalanı ve yüksekokul projesi

Edirne Valisi Hasan Duruer, "Edirne 'ye kurulması planlanan havaalanı ve yüksekokul projesi, Edirne'yi uçuracak bir proje. Demirhanlı Havaalanı'nın açılması için yıllardan beri özlem çekiliyor" dedi

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

Edirne'nin tarım arazilerini korumak amacı ile tiny house (küçük ev) ve kaçak yapılara izin verilmeyeceği kaydedildi. 

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayçiçeği alım fiyatları arttı mı? İşte 5 Tarım Borsası’nın 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayçiçeği alım fiyatları 12 lira olarak açıklandı. Ancak 15-16 lira arası beklentide olan çiftçi durumdan mutsuz. Peki borsalarda alım fiyatı ne kadar? Ayçiçeği alım fiyatı arttı mı? İşte Bandırma, Çorum, Edirne, Sungurlu ve Uzunköprü ticaret borsalarının  19 Eylül 2022 ayçiçeği alım fiyatları.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Buğday fiyatları bayram öncesi kaç lira oldu? TMO, Edirne, Konya ve Polatlı Ticaret Borsası 7 Temmuz 2022 fiyat listesi

TMO'nun geçen hafta buğdayda 400 TL, arpada 200 TL fiyat yükseltildiğini duyurmasının ardından milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi...

edirne havaalanı ve yüksekokul projesi Haberi

edirne havaalanı ve yüksekokul projesi


Edirne Valisi Hasan Duruer, bir restoranda düzenlenen toplantıda, Edirne'ye yapılacak yatırımları desteklediklerini söyledi. Türk Hava Kurumu'nun (THK) kendilerine verdiği müjdenin Edirne'nin istikbalini sağlayacağını belirten Durer, şöyle konuştu:

"Edirne'ye kurulması planlanan havaalanı ve yüksekokul projesi, Edirne'yi uçuracak bir proje. Demirhanlı Havaalanı'nın açılması için yıllardan beri özlem çekiliyor. Edirne'ye yüksekokul kurulması ve havaalanı herkesin beklediği bir projeydi. Projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Denizbank Çağrı Merkezi'nin Edirne'de kurulması için genel müdür yardımcıları bir çalışma içerisindeler. Anlaşabilirsek belki de yüzlerce insanın çalışacağı bir çağrı merkezinin kurulmasını düşünüyoruz."

THK Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Yıldırım da THK'nin Edirne'de kuracağı yüksekokul ve fakülteleri için Edirne'de bulunduklarını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve devletin desteğiyle yüksekokul ve fakültelerini faaliyete geçireceklerini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Biz Ankara'dan Çorlu'ya...