05 / 05 / 2024

Edirne-Kırklareli Havaalanı

Edirne-Kırklareli Havaalanı

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Kırklareli’nde 554 konut satıldı!

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Kırklareli’nde 2017 yılı Haziran ayında 554 konut satıldığı bildirildi.

Kırklareli'de Ağustos'ta 661 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kırklareli'nde 2016 yılı Ağustos ayında 661 konutun satıldığı bildirildi.

Kırklareli'nde Temmuz ayında 467 konut satıldı!

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü 2016 Yılı Temmuz Ayı Konut Satış İstatistiklerinden "Kırklareli İli, Konut Satış İstatistikleri" konusunda bir basın bülteni hazırladı. Kırklareli'de 2016 yılı Temmuz ayında 467 konut satıldığı açıklandı.

Kırklareli konut satışlarında 36. sırada yer aldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kırklareli konut satış istatistiklerinde 36. sırada yer aldı.

Kırklareli'nde Mayıs ayında 622 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayı konut satım verilerini açıkladı. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu ay içinde Kırklareli'nde 622 konut satıldı.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Edirne-Kırklareli Havaalanı Haberi

Edirne-Kırklareli Havaalanı


Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Bircan önergesinde, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 21 Ocak 2016 tarihinde yapmış olduğu açıklamada "2016 yılı içinde de 6 yeni havalimanı ile ilgili proje çalışmaları yapacağız. Bunlar, Artvin-Rize Havalimanı, Edirne- Kırklareli Havalimanı, Yozgat Havalimanı, Niğde Aksaray Havalimanı, Karaman Havalimanı ve Batı Antalya Havalimanı olacak" demiştir." dedi.


Bircan, Binali Yıldırım'ın açıklamasına yönelik olarak  Edirne- Kırklareli Havaalanı'nı için yürütülen çalışmaları sordu.


Bircan'ın soruları


1- Edirne- Kırklareli Havaalanı için proje çalışmaları ne aşamadadır?


2- Edirne- Kırklareli Havaalanı ihalesi ne zaman yapılacaktır?


3- Edirne- Kırklareli Havaalanının kamulaştırma ve inşaatı için nasıl bir takvim öngörülmektedir?


4- Edirne- Kırklareli Havaalanının ne zaman açılması planlanmaktadır?


5- Edirne- Kırklareli Havaalanının yeri...