09 / 05 / 2024

edirne Maarif Caddesi yangın

edirne Maarif Caddesi yangın

Edirne'nin Kaleiçi semtinde Maarif Caddesi üzerinde bulunan ve lokanta olarak işletilen tarihi ahşap binanın ikinci katında ısıtıcının yastığın üstüne devrilmesi sonucu çıkan yangında tarihi bina kül oldu...

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Enderun Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Enderun Yapı ve İnşaat Limited Şirketi, Özkan Kaya, Burak Can Gün, Muhammed Abdull Gül ortaklığıyla 105 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Yerdelen tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Edirne bisiklet yolu yaz ayına yetiştirilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Lozan Caddesi üzerinde yapımı devam eden bisiklet yolunu yaz ayına yetiştireceklerini bildirdi. Gürkan, Karaağaç Mahallesi ve Lozan Caddesi'nin bisikletçiler için uygun bir güzergah olduğunu anlattı.

YYZ İnşaat Madencilik Mühendislik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YYZ İnşaat Madencilik Mühendislik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Yılmaz tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Doğkar Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğkar Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Hafızoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

2007 yılında KİPTAŞ, Küçükköy'de arsa satacak!

2007 yılında KİPTAŞ, Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde cephesi olan 82 bin 33 metrekare arsayı satacakmış. Özel Proje Alanında kalan arsa açık artırma usulüyle satılacakmış.

Edirne Huzurevi'nde yangın!

Edirne Bahriye Üçok Caddesi üzerinde yaşlıların kaldığı binanın 2. katındaki bir odada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Yemek saati olması faciayı önledi.

Edirne'de tarihi bina kül oldu!

Edirne'nin Kaleiçi semtinde Maarif Caddesi üzerinde bulunan ve lokanta olarak işletilen tarihi ahşap binanın ikinci katında ısıtıcının yastığın üstüne devrilmesi sonucu çıkan yangında tarihi bina kül oldu...

Edirne'de uzmanlar karar verecek, ağaçlar kesilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki ağaçları kontrol eden heyet, kar birikmesi nedeniyle yıkılabileceğini beklediği iki soğut ağacını belediye ekiplerine bildirdi.

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'nde icradan 1 milyon 80 bin TL'ye 2 işyeri!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'ndeki 2 işyerini satışa çıkarıyor.

edirne Maarif Caddesi yangın Haberi

edirne Maarif Caddesi yangın

Edirne'nin Kaleiçi semtinde Maarif Caddesi üzerinde bulunan ve lokanta olarak işletilen tarihi ahşap binanın ikinci katında ısıtıcının yastığın üstüne devrilmesi sonucu yangın çıktı. Sibel Barshan'ın işletmeciliğini yaptığı tarihi bina, Edirne Belediyesi itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu ancak kontrol altına alınabildi. Tarihi bina, çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelirken, binanın çatısı ve odaları kül oldu.


Öte yandan, tarihi binada çıkan yangın yan tarafta bulunan bir eve de sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Tarihi binanın yakınında oturan Hüsnüye Döngel, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangını öğrendiklerini ve kendilerini hemen dışarıya attıklarını söyledi.

"ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBIMIZ YOK"



Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tarihi binada çıkan yangını kontrol altına aldıklarını ve can kaybı yaşanmadığı için mutlu olduklarını belirterek, "Böyle bir...