06 / 05 / 2024

edirne stadı ne zaman yapılacak

edirne stadı ne zaman yapılacak

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Edirne'ye FIFA normlarına göre 15 bin kişilik stadyum yapılıyor. Yabancı maçların oynanması olasılığı da söz konusu" dedi. Stadyum ihalesinin önümüzdeki yıl yapılması planlanıyor...

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, şartları neler?

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilen detaylar...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Rusya ve Ukrayna savaşının sürmesi, kurlardaki artışa bağlı şekilde mazot ve gübre gibi maliyetlerde yaşanan yükselişler, buğday fiyatlarının da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi.

Edirne Spor Salonu hizmete ne zaman açılacak?

Edirne Spor Salonu'nun ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar dün itibariyle satışa çıktı.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak?

Edirne Öğretmenevi otelinin de bulunduğu ana bina, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yapılan deprem etüdü sonrasında depreme uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Peki, yeni Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak? CHP'li Gaytancıoğlu sordu...

edirne stadı ne zaman yapılacak Haberi

edirne stadı ne zaman yapılacak

Sedefçi, Edirne Belediyesi meclis salonunda yaklaşık 42 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşu ve derneklerin, toplumun gelişimine olan katkısına değinen Sedefçi, TOKİ'nin Trakya Tarımsal Araştırma mevkisi civarındaki alana inşaat yapma yetkisini aldığını belirtti.


TOKİ'nin inşaatları yaptığını, kendilerinin de yapılacak stadyuma salon yapılmasına olanak sağladıklarını belirten Sedefçi, şöyle devam etti:


"Şu an stadyum ve kapalı salon inşaatı için her şey tamamlandı. Projeleri hazırlanmış vaziyette, seneye ihalesi yapılacak. Edirne'ye FIFA normlarına göre 15 bin kişilik stadyum yapılıyor. Yabancı maçların oynanması olasılığı da söz konusu. Yanında kapalı salonumuz, olimpik yüzme havuzu, tenis kortları olacak. Edirne'mizin gençlerine sporcularına ve spora gönül verenlere bir kompleks hediye ediyoruz. Ben bu konuda etkili değilim ama belediye başkanı olarak emek verdim, uğraştım. Vali bey ve...