06 / 05 / 2024

edirne stadyum ihalesi

edirne stadyum ihalesi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Edirne'ye FIFA normlarına göre 15 bin kişilik stadyum yapılıyor. Yabancı maçların oynanması olasılığı da söz konusu" dedi. Stadyum ihalesinin önümüzdeki yıl yapılması planlanıyor...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

Edirne Belediyesi üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Edirne Belediyesi'nden taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Barutluk'ta yer alan arsayı taksitle satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 12 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Edirne Belediyesi KDV'den muaf imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, arsanın satış ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Edirne TOKİ projesiyle bu ilçeye tam 131 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne projesinin ihalesi yarın yapılacak. İşte TOKİ Edirne projesi ile ilgili detaylar...

Edirne Belediyesi'nden ticaret, turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Kocasinan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Edirne Belediyesi sağlık, ticaret ve turizm imarlı 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez ilçesi, Barutluk Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi'nden büyük fırsat! 7 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

edirne stadyum ihalesi Haberi

edirne stadyum ihalesi

Sedefçi, Edirne Belediyesi meclis salonunda yaklaşık 42 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşu ve derneklerin, toplumun gelişimine olan katkısına değinen Sedefçi, TOKİ'nin Trakya Tarımsal Araştırma mevkisi civarındaki alana inşaat yapma yetkisini aldığını belirtti.


TOKİ'nin inşaatları yaptığını, kendilerinin de yapılacak stadyuma salon yapılmasına olanak sağladıklarını belirten Sedefçi, şöyle devam etti:


"Şu an stadyum ve kapalı salon inşaatı için her şey tamamlandı. Projeleri hazırlanmış vaziyette, seneye ihalesi yapılacak. Edirne'ye FIFA normlarına göre 15 bin kişilik stadyum yapılıyor. Yabancı maçların oynanması olasılığı da söz konusu. Yanında kapalı salonumuz, olimpik yüzme havuzu, tenis kortları olacak. Edirne'mizin gençlerine sporcularına ve spora gönül verenlere bir kompleks hediye ediyoruz. Ben bu konuda etkili değilim ama belediye başkanı olarak emek verdim, uğraştım. Vali bey ve...