07 / 05 / 2024

Edirne tesis

Edirne tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Edirne'de inşa edilecek 18 tesisin temel atma törenine katıldı. Eroğlu, tesislerin maliyetinin 199 milyon lira olduğunu açıkladı.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Edirne'de yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Edirne İli Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanlığı tarafından yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesis tedilmesi suretiyle işletilmesi işi ihale ediliyor. 

Edirne'de tesis yapım ihalesi 20 Kasım'da!

Edirne Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanlığı 20 Kasım'da yap-işlet-devret usulü ile çeşitli tesisler kurulması işi ihale ediyor..

Edirne Keşan kömür ocağı ve tesis projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Edirne Keşan'da Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Açık İşletme Kömür Ocağı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'ne sosyal tesis yapılacak!

Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde, sosyal tesis yapılacak.

Edirne enerji nakil hattı için acele kamulaştırma!

Edirne ili sınırları içerisinde tesis edilecek olan enerji nakil hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edirne Defterdarlığı'ndan 30 yıllığına arazi! 456 bin TL'ye!

Edirne Defterdarlığı Demirkapı Mevkii'ndeki 10 bin 889 metrekare yüzölçümündeki araziyi, 30 yıllığına üzerine irtifak hakkı tesis edilmesi için ihaleye çıkardı

Edirne'de 49 yıllığına kiralık iki tarla!

Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Keşan Bahçeköy 'de iki tarlayı üzerlerine 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmek üzere ihaleye çıkardı

Turing'den Kapıkule'de 15 yıllığına kiralık tesis!

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Derneği, Edirne ili Merkez Kemalköyü Şosealtı mevkiinde, E-5 Karayolu üzerinde, Kapıkule Hudut kapısına 900 metre mesafede bulunu turistik tesis binaları ve 2 benzin istasyonunu 15 yıllığına kiraya verecek

TOKİ Edirne'de 284 konut yaptıracak!

TOKİ, Edirne Uzunköprü ilçesi 240 adet konut, 1 adet sosyal tesis ve Kırklareli Vize  ilçesi 48 Adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme yapım  işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 2 Haziran 'da Ankara Bilkent  Plaza '

TOKİ Edirne Keşan'da 428 yoksul konutu yaptıracak!

TOKİ Edirne Keşan'da 428 adet yoksul konutu, 308 adet konut, 1' er adet 16 derslikli ilköğretim okulu, cami, sosyal tesis, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak...

Edirne'de tarım arazisinin imara açılmasına tepki!

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Turhan Tuncer, Edirne"nin Paşaçayırı mevkisinde bulunan Trakya Tarımsal Araştırma  Enstitüsüne ait tarım arazisinin, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından imara açılmasına tepki gösterdi

Edirne'ye bin kişilik yurt yapılıyor!

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Edirne’de yapılması planlanan bin kişilik yurt inşaatının ihale aşamasında olduğunu bildirdi.Özak, CHP Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız’ın verdiği soru önergesini yazılı olarak yanıtladı

Edirne tesis Haberi

Edirne tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Edirne'de 18 tesisin temelini atacaklarını belirterek, "Peki bu yapılanlarla ne olacak? 183 bin 500 dekar arazi sulanacak. Bu müthiş bir rakam. Aynı zamanda 6 milyon metreküp su depolayacağız. Üç yerleşim yeri taşkınlardan korunacak, 1 milyon fidan üretilecek, 40 aileye ORKÖY desteği verilecek." dedi.


Eroğlu, Selimiye Meydanı yakınlarına kurulan tören alanında düzenlenen Edirne'de yapılacak 18 tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, kente her zamanki gibi yatırım müjdeleriyle geldiğini söyledi.


Bugün Edirne için çok önemli 18 tesisin temelini atacaklarını ifade eden Eroğlu, tesislerin maliyetinin 199 milyon lira olduğunu belirtti.


Edirne'yi yapılan yatırımlarla ''çiçek gibi'' yapacaklarını vurgulayan Eroğlu, kentin Türkiye'nin en muhteşem şehirleri arasında yerini alacağını aktardı.


Edirne'ye son 14 yılda 11 milyar liralık yatırım yapıldığını açıklayan Eroğlu, ''Bugün...