12 / 05 / 2024

Edirne Yenikarpuzlu toki konutları ne zaman yapılacak

Edirne Yenikarpuzlu toki konutları ne zaman yapılacak

Edirne Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, beldeye TOKİ konutlarının yapılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün!

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Proje 92 adet konuttan meydana geliyor.

Edirne Yenikarpuzlu'ya TOKİ konutları geliyor!

Edirne Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, beldeye TOKİ konutlarının yapılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü!

Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü.

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru süresi bugün sona eriyor!

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru süresi bugün sona eriyor. Konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Edirne Meriç TOKİ fiyat listesi!

Edirne Meriç TOKİ fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 12 peşinatta, 180 ay vade uygulanan proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru ücreti!

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Edirne Meriç'te daireler 74,82 metrekare ve 106,35 metrekare büyüklükte tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Edirne Meriç TOKİ ödeme planı!

Edirne Meriç TOKİ ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 112 adet daire satışa sunuluyor.

Edirne Meriç TOKİ daire fiyatları!

Edirne Meriç TOKİ daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede yüzde 12 peşinde kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Son başvuru günü 12 Kasım 2015 olarak belirlenen projede daire fiyatları 98 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor.

Edirne Meriç TOKİ Evleri fiyatları!

Edirne Meriç TOKİ Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede toplam 112 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu ödeme planı!

TOKİ Edirne Süloğlu ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruları devam eden projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Edirne Süloğlu Konutları başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu Konutları başvuruları devam ediyor. Minimum 4 bin TL başvuru bedeli alınan projede 180 aya varan vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa 2+1 konut kura sonucu!

Kura çekilişi dün saat 13.00'de gerçekleşen TOKİ Edirne Lalapaşa'da 75,2 metrekare büyüklükte daireler satışa sunuldu. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa 2+1 konut kura sonucu...

Edirne Yenikarpuzlu toki konutları ne zaman yapılacak Haberi

Edirne Yenikarpuzlu toki konutları ne zaman yapılacak

Edirne Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, beldeye TOKI konutlarının yapılması için çalışma başlattıklarını bildirdi. 


Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, yeterli başvurunun olması halinde beldeye modern TOKI konutlarının yapılacağını söyledi. 


TOKİ yetkilileriyle görüşmelerin sürdüğünü aktaran Atalay, konuşmasına şöyle devam etti: "2+1 daireler 4 bin lira 3+1 daireler için 6 konutu kazandırılacak bin lira peşinat ve bir buçuk yıl içinde anahtar teslim olması planlanıyor. Ödemelerin halkımızın talepleri doğrultusunda isteyene aylık isteyene yılda bir harman vadeli olarak düzenlenmesi için teklifimizi yapacağız. On talep çok önemli, en az 100 başvuru olması gerek. Detaylı bilgi ve ön başvuru için Yenikarpuzlu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne vatandaşlarımızı bekliyoruz, "


Edirne...