30 / 04 / 2024

edremit 3. yat limanı inşaat

edremit 3. yat limanı inşaat

Balıkesir Edremit Körfezi'nde inşasına 6 ay önce başlanan Güre Balıkçı Barınağı, yat limanı olarak da hizmet verebilecek...

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

Eti Bakır 4 yılda 3,1 milyar liralık yatırım yapacak!

Eti Bakır Genel Müdürü Yılmaz Şara, 2022'ye kadar 4 yılda toplam 3,1 milyar liralık yatırım yapacaklarını belirtti..

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

3. Havalimanı yatırımcı paratoneri oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’u dünyanın transit merkezi yapacak. Yerli yabancı birçok yatırımcı, 3. Havalimanı çevresinde arsa arayışına başladı.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat İrevül, Kerem İbel ve Ceyhun Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

Park Mavera 3'ün Kasım-Aralık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesine ilişkin 1 Kaısm 2017-15 Aralık 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı.

edremit 3. yat limanı inşaat Haberi

edremit 3. yat limanı inşaat
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşasına 6 ay önce başlanan Balıkesir Edremit Körfezi'ndeki Güre Balıkçı Barınağı yat limanı olarakta hizmet verecek. Liman, 200 adet tekneye ev sahipliği...