04 / 05 / 2024

Edremit hamamları

Edremit hamamları

Edremit'te etkili olan soğuk havalarda sıcak bir mola vermek isteyen vatandaşlar termal tesislere ve Türk hamamlarına ilgi gösteriyor. Hava sıcaklığının eksi ile birçok kişi Türk hamamlarına gitmeyi tercih ediyor.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Edremit'te göl çekilince tapulu araziler ortaya çıktı!

Van Gölü sularının mevsim şartlarına bağlı çekilmesiyle, Edremit ilçesindeki bazı vatandaşların tapulu arazileri ile önceden batmış iki tekne ortaya çıktı.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Edremit'te 4.6 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Edremit Belediyesi, 6 mahallesindeki 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek...

Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 13 Eylül'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

Edremit'te 5.1 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Edremit Belediyesi, 5 mahallesinde yer alan 12 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Van Edremit TOKİ kura sonuçları açıklandı!

Van Edremit TOKİ kura sonuçları belli oldu. Projeden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Edremit hamamları Haberi

Edremit hamamları

Edremit ilçesinin Güre'deki termaltesislerin hamam bölümleri gecenin geç saatlerine kadar randevulu çalışmaya devam ediyor. Florür ağırlıklı termal suları ile Güre beldesindeki tesisler hem konakiamalı. hem de günü birlik ziyaretçilerini ağırlıyor. 5 yıldızlı termal otelin yöneticisi Ceyhun Özhan, tesislere ilginin büyük olduğunu ifade ederek. "Florür ve demir ağırlıklı suyumuz iskelet, romatizma rahatsızlıklarına iyi gelmekte. 

Bunun yanında tesislerimizde çeşitli türlerde masaj hizmeti de veriliyor. Türk hamamımız soğuk kış günlerinde büyük rağbet görüyor" dedi. 


Balıkesir Ekspress...