02 / 05 / 2024

Edremit Kaymakamlığı

Edremit Kaymakamlığı

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Edremit Meclisi'nde 45 gündem maddesinin 44'ü kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen 45 gündem maddesinden biri oy çokluğu, diğer 44'ü oy birliği ile kabul edildi.

Edremit Belediye Meclisi imar konularını komisyona havale etti!!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Saka başkanlığında yapıldı. Toplam 28 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken Başkan Saka, Edremit’li Şehitlerin adlarının belirlenecek caddelere verileceğini söyledi.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları başladı!

TOKİ'nin Balıkesir Edremit İbrahimce'de hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları başladı..

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu bugün başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet standart konut açık satış usulü ile satışta. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu bugün başladı...

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuru tarihleri..

TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 avdet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ay sonunda başlıyor!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ay sonunda başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru!

Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 1 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru...

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretime başlayacağını belirtti.

Edremit İbrahimce Mahallesi TOKİ başvuru günü!

Edremit İbrahimce Mahallesi TOKİ başvuru günü 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 2 adet daire satışa çıkarıldı.

Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun kurulması ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı

TOKİ Edremit İbrahimce Mahallesi başvuruları!

TOKİ Edremit İbrahimce Mahallesi başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede 2 adet konut satışta.

Edremit Kaymakamlığı Haberi

Edremit Kaymakamlığı

 Protokol kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Akçay, Güre ve Altınoluk'ta 74 bin 189 metrekare sahil bölgesini 10 yıllığına Milli Emlak'tan kiraladı. Sahil bölgesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli yatırım ve bakımı yapacaklarını ifade eden Başkan Ahmet Edip Uğur, "Sahil bölgemizi güzelleştirmek istiyoruz. Tuvaletleriyle, duşlarıyla, duşa kabinleriyle, ticari alanlarıyla güzel bir alanı turistlerin hizmetine sunalım. Bu protokol Edremit ve Balıkesir'e hayırlı uğurlu olsun" dedi. Protokolün sahil bölgesine değer katacağını ifade eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, "Akçay, Güre ve Altınoluk'taki 74 bin 189 metrekarelik sahil kısmını, protokolle 10 yıllığına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne kiraladık. Bu vesileyle burada güzel hizmetlerin olacağını temenni ediyorum" diye konuştu.


Yeni...